MagSafe Battery Pack en powerbanks

Reacties voor: Hoe snel laadt de MagSafe Battery Pack op? Wij hebben het getest (en vergeleken)

Hoe snel kun je je iPhone 12 opladen met de nieuwe MagSafe Battery Pack? En hoe vaak kun je eigenlijk opladen? We hebben het voor je getest!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Heb zelf de Xtorm. Onwijs blij mee! Prima bang-for-buck.

  2. De MagSafe Battery kan je niet draadloos opladen via de MagSafe Oplader ?

  3. Ik heb de MagSafe Battery Pack en qua design en magneten ben ik er zeer tevreden over, maar als ik de battery pack op mijn iPhone doe terwijl ik hem gebruik loopt mijn iPhone net zo snel leeg als normaal en blijft de battery pack op het zelfde percentage. Dat is zeer vreemd.

  4. Voor 109 euro een klevend 5w ladertje 🤪 volgens mij laden mijn 3GS 11 jaar geleden ook met 5w.

  5. Waarom hoor ik niets over de Anker PowerCore Magnetic 5K Wireless Powerbank. Ik heb dit ding een paar weken in huis en werkt echt super. Ook de magneetkracht is enorm en vergelijkbaar met die van de de apple magsafe wallet

  6. Origineel geplaatst door Alain
    De MagSafe Battery kan je niet draadloos opladen via de MagSafe Oplader ?

    De batterij zelf niet. Je kunt wel de iPhone met een draadje laden en dan laat de MagSafe batterij mee op (uiteindelijk)

  7. @Alain: nee.

  8. Ik heb de 12 overgeslagen maar ik ga voor de 13. Hoop dat deze (of een nog betere) compatible is met de 13. Lijkt me toch wel?

    I know, gokken…

  9. Beetje matige content dit. De xtorm kost 4 tientjes, de Apple 109 euro. En dus weinig onderscheid. Dan adviseer je toch de xtorm en benoem je dat de MagSafe weinig toegevoegde waarde heeft?

  10. Kan de x storm MagSafe powerbank ook de AirPods pro opladen?

  11. Origineel geplaatst door Sanne
    Beetje matige content dit. De xtorm kost 4 tientjes, de Apple 109 euro. En dus weinig onderscheid. Dan adviseer je toch de xtorm en benoem je dat de MagSafe weinig toegevoegde waarde heeft?

    Eens! Voor het bedrag van de Apple koop je bijna 3 van de xtorm!

  12. Hier ook de Xtorm. Blij mee. Prima value for money. Blijft wel slecht plakken als je een (zelfs dun) hoesje om je iPhone 12 Max (heb ik) hebt. Zonder hoesje plakt hij prima.
    Prestaties Apple vallen echt tegen voor dat geld…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.