Reacties voor: MagSafe 3 in aanstaande MacBooks: dit verwachten we

Ooit droomden we dat USB-C de universele oplader voor alle apparaten zou worden. Maar Apple lijkt USB-C voor het opladen van MacBooks aan de kant te willen zetten. MagSafe komt terug. Maar hoe dan?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Terug iets dikkere macbooks? Eindelijk…
    Terug een goed toetsenbord (hoewel dat er al weer is), terug een goede aansluiting met de lcd (flexgate), hopelijk terug een usb-a poort of 2-3… .
    Als de algehele hardwarematige kwaliteit (duurzaamheid )dan eens verbetert, kunnen ze misschien op algemene duurzaamheid ook eens hun stempel drukken. Tot 2018 is het maar zielig op dat vlak bij de macbookjes…

  2. Doe mij maar een kabel die vast blijft zitten. Ik heb nog nooit gehad dat mijn laptops door de lucht zijn gevlogen. Wel ontiegelijk vaak gehad dat de kabel met MagSafe eruit pleurde terwijl ik even verdraaide oo de bank. Meest overrated feature ever. USB C direct aan een monitor is veel handiger. Zet dan het lichtgevende logo terug.

  3. Wat ik in geval van de grote MacBook Pro jammer zou vinden, is dat met de komst van een losse MagSafe-poort, het niet meer mogelijk is om het apparaat naar keus aan de linker- of rechterzijde op te laden. Dat is wel een mooi voordeel aan USB-C op die apparaten.

    Origineel geplaatst door JK
    Doe mij maar een kabel die vast blijft zitten. Ik heb nog nooit gehad dat mijn laptops door de lucht zijn gevlogen. Wel ontiegelijk vaak gehad dat de kabel met MagSafe eruit pleurde terwijl ik even verdraaide oo de bank. Meest overrated feature ever. USB C direct aan een monitor is veel handiger. Zet dan het lichtgevende logo terug.

    Het heeft bij mij toch al menigmaal mijn MacBooks gered. Vooral in situaties met honden, kinderen en onhandige vaders.

    Wel grappig dat je het over een overschatte feature hebt en dan begint over een lichtgevend logo. Dát heeft pas echt geen toegevoegde waarde. Tenzij je alleen een MacBook koopt om de wereld te laten zien dat je financieel in staat bent om er eentje te kopen.

  4. Wie weet werkt het wel alletwee. Zowel via MagSafe als via usb-c. Dan heb je zelf de keuze… Beste van twee werelden!

  5. Je kunt gewoon losse ‘magsafes’ kopen hoor.
    Kleine magnetische dingetjes die je in je USB poort steekt, en waar je een magnetische stekker aan doet.
    In het artikel staat er zelfs een foto van.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.