Reacties voor: Deze ‘magische wallpapers’ maken je iPhone-mappen onzichtbaar

Met een trucje kun je mappen op je iPhone onzichtbaar maken. De 'magische wallpapers' die je daarvoor nodig hebt, vind je hier.

Reacties: 12 reacties

  1. Nu ook helemaal zwart aub. Ook gehele dock wil ik zwart net als de vorige methode wat sinds ios 10.2 niet meer werkt helaas… is er iemand die wel weet hoe we het weer geheel zwart kunnen krijgen?

  2. @niko Dat lukt helaas niet meer onder 10.2. Heb daarom op mijn iPhone maar IOS 10.1.1 laten staan

  3. Wat doe ik verkeerd? Ik heb ze opgeslagen in fotorol. Daarna ingesteld als achtergrond. En nu heb ik een mooi kleurtje als achtergrond, maar mappen zijn nog gewoon zichtbaar (???)

  4. @Nico: Plaatje in deze link werkt op mijn iPhone 6s met de publieke beta van 10.3, maar werkte ook op alle voorgaande versies vanaf 10.2. Waarschijnlijk niet op een 7 en/of plus-model.

  5. Bij mij op 10.2.1 doet ie het niet. Mis ik iets? iPhone 5s btw

  6. @Suzanne: Mss heb je ze ingesteld al perspectief. Denk dat je stilstaand moet doen.

  7. Draai hier IOS 10.2 Iphone 6.. black on black werkt nog prima. Geen mappen, geen dock alles zwart

  8. Hoe dan Thijs? Welk bestand heb jij daarvoor gedownloaded?

  9. @Rik: Ik heb het bekeken. Maar de gekopieerde achtergrond is niet in perspectief. Dus dat zal het niet zijn denk ik. Weet je nog iets anders wat het zou kunnen zijn? (Ik heb een iPhone 7plus met nieuwste iOS)

  10. @Thijs: Hier ook, alleen bij opnieuw opstarten komt het grijze dock weer terug.

  11. It’s *Magic*!

  12. De twinkelende wallpapers werken ook niet! (hier op iPhone SE).
    In de preview met perspective mode aan ziet het er nog wel goed uit, maar zodra je de wallpaper daadwerkelijk instelt als home en/of lock screen, gooit iOS 10 er (heel subtiel) een donker filter overheen waardoor het moire-effect zo goed als verloren gaat. Vreemd dat dit in de preview niet het geval is en je dus geen representatieve weergave krijgt van hoe het er in het echt op je home/lockscreen uitziet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.