Reacties voor: ‘Dit wordt Apple’s toekomstige Magic Mouse Pro’

Apple's huidige Magic Mouse heeft al jarenlang hetzelfde design, maar misschien komt daar in de toekomst verandering in. Er is namelijk een patent opgedoken van een nieuw type muis, met een volledig nieuw design en andere manier van bedienen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Eigenlijk een soort supergrote trackpoint, zoals je die wel eens in zakelijke laptops vindt. Ik weet niet of het lekker werkt, maar is wel het testen waard.

    Ik heb jarenlang met een Magic Mouse gewerkt. Inderdaad heel fijn vanwege de ‘gestures’ die je kan maken, zeker in combinatie met BetterTocuhTool, een app om dat nog verder uit te breiden. Maar begin vorig jaar ben ik overgestapt op een Logitech MX Master 2S. Ben er gigantisch tevreden over. Dankzij de vele knoppen en instel mogelijkheden kan je in ieder geval een deel van de mogelijkheden met de Magic Mouse nabootsen, en bij deze muis kan je je hand er wél fijn op leggen.

  2. Op mijn werk moet ik helaas elke dag de irritatie van de Windows systemen ervaren met de muis. Wat een verademing om thuis op de iMac met Trackpad te kunnen werken. Dus liever geen muis voor mij

  3. Of misschien eerst draadloos opladen introduceren in de muis ipv het wiel weer opnieuw uitvinden.

  4. Hopelijk (als je nog met kabel op moet laden) zit de oplaadaansluiting aan de voorkant en niet zoals nu bij de 2 aan de onderkant.
    Je kan hem dus niet gebruiken als de muis aan de lader zit.

  5. Origineel geplaatst door Tim
    Hopelijk (als je nog met kabel op moet laden) zit de oplaadaansluiting aan de voorkant en niet zoals nu bij de 2 aan de onderkant.

    Je kan hem dus niet gebruiken als de muis aan de lader zit.

    Dit hoor ik iedereen zeggen. Ik werk ook al een lange tijd met de muis… hoe erg is dot nou echt? Je laadt hem 1 minuut op en je kan weer een half uur verder? Ik zie het probleem niet. Althans… ik voel het probleem niet. Het is volgensmij een probleem geworden omdat iedereen het zegt haha

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.