Reacties voor: Apple’s draadloze Magic Keyboard nu ook met numeriek toetsenblok

Apple heeft een nieuw toetsenbord in haar assortiment opgenomen. Het nieuwe Magic Keyboard heeft een numeriek deel en is volledig draadloos te gebruiken.

Reacties: 6 reacties

  1. Toch jammer. Ik had gewacht met het kopen van een Magic Keyboard voor mijn MacBook Pro. Ik had gehoopt op een spacegrijze versie en was heel enthousiast toen ik de iMac Pro zag. Jammer dat ze deze niet los gaan verkopen ๐Ÿ˜”

  2. Jammer dat ze het toch niet aangedurfd hebben om een touch bar in dat losse keyboard te doen. Zo blijft de markt voor de ontwikkeling van touch bar functies nog steeds erg klein.

  3. Origineel geplaatst door Edwin
    Jammer dat ze het toch niet aangedurfd hebben om een touch bar in dat losse keyboard te doen. Zo blijft de markt voor de ontwikkeling van touch bar functies nog steeds erg klein.

    Dat kan ook door technische problemen zijn, bijvoorbeeld vertraging. Die display moet gigantisch snel kunnen updaten en acties doorgeven naar je Mac, anders geeft het een verkeerd gevoel. Zo zou het geval kunnen zijn in programma’s zoals Photoshop.

  4. 149 euro voor een draadloos toetsenbord zonder backlight? In deze prijsklasse kom je in het vaarwater van zeer degelijke mechanische toetsenborden inclusief backlight.

    Wel een mooi ding verder, maar een prijs rond de 99 euro was meer op z’n plaats geweest denk ik zo.

  5. Dus je haalt een top product van de markt van 59 euro en krijgt er een vervanger voor die 149 euro kost twee USB poorten mist geen backlight heeft en zwaarder is om mee te nemen? Je moet wel helemaal Apple devoot zijn om daar een goed marketing verhaal van te maken. En graag ook naar mijn vrouw ๐Ÿ˜‡. Blij dat ik nog 3 niet uitgepakte keyboards heb liggen in de kast.

  6. Goed nieuws voor fysiotherapeuten en andere RSI behandelaars ๐Ÿค”
    Al die mensen die alleen maar denken niet zonder numeriek blok te kunnen halen zichzelf nodeloos een groter RSI risico op de hals, als ze ook rechtshandig (blijven) muizen. De afstand tussen het belangrijkste toetsenbordblok en een (rechts gebruikte) muis of touchpad wordt zo ergonomisch veel te groot, met een onhandige verkrampte houding van rechterarm/schouder als gevolg… ๐Ÿ˜•
    Was veel beter geweest als ze een los numeriek blokje hadden uitgebracht, dat je uit de weg kunt zetten als je het (iha 99% van de tijd p) niet gebruikt.

    Vwb de ontbrekende touchbar, die zul je vast en zeker missen … als kiespijn wel te verstaan ๐Ÿ˜‰
    Meest overbodige HID invoerapparaat ooit!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.