Reacties voor: Sommige iPad Pro-gebruikers klagen dat Magic Keyboard hun iPad Pro leegtrekt

Bezitters van het Magic Keyboard voor iPad Pro klagen dat het accessoire hun accu snel leegtrekt. De toetsenbordhoes zou een hoog stroomverbruik hebben. Niet iedereen heeft er echter last van.

Reacties: 3 reacties

  1. Vandaag viel mij ook op dat de toetsenbordverlichting een keer bleef branden, eerder gebeurde dit niet. De intensiteit van de verlichting reageerde ook niet op het “Keyboard brightness” schuifje in het instellingen menu. De iPad van het toetsenbord afhalen en weer bevestigen loste dit op, verlichting schakelt nu weer netjes uit (na 2 minuten, op lock screen na 10 sec). Het zou dus een software-issue kunnen zijn. Stroomverbruik in rust lijkt bij mij niet abnormaal: volgeladen -> 2.5 uur later (nauwelijks gebruikt) nog steeds 100%. Ik heb het magic keyboard nu 3 dagen in gebruik, het is mij nog niet opgevallen dat tijdens gebruik de batterrij extreem snel leegloopt. Ik heb de 12.9 inch versie.

  2. Vooralsnog ben ik zeer tevreden met het keyboard en heb ik geen enkele last van het sneller leeglopen van de accu.

  3. Nou, bij mij vind ik dat een volle accu met magic keyboard toch wel elke dag opgeladen moet worden; zonder keyboard kan ik gerust een dag of 2 er mee doen; uiteraard afhankelijk van welke apps je gebruikt, maar ik ben wel bang dat ik over een jaar of 2 het apparaat toch 2x per dag moet gaan opladen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.