Reacties voor: Magellan Echo sporthorloge synct met Strava, Wahoo, MapMyRun en meer

Het Magellan Echo sporthorloge staat realtime in contact met apps als Strava, MapMyRun en Wahoo Fitness. De Magellan Echo kost 150 euro en is waterdicht tijdens het hardlopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. No go. Het voordeel van een sportwatch is nou juist dat je die phone thuis kunt laten! Tot nu toe te midden van alle prachtige horloges de Nike / TomTom als betaalbare watches gezien. Ben benieuwd wanneer de magische 150€ grens wordt doorbroken…

  2. Ik heb toch altijd mijn telefoon bij mij tijdens het rennen en een horloge, dan is zo’n horloge wel handig om tijdens een wedstrijd te starten en stoppen, hoef je niet ook nog je telefoon weg te steken.

    Vind alleen de prijs nog wat hoog.

  3. Hartslagmeter direct naar horloge gaat ook niet? Je moet je gsm bijhebben ook?

  4. Ik heb een BT 4.0 hartslagmeter en die gaat naar de telefoon en dan van daar dan naar het horloge.

    Of bij de duurdere variant heeft het horloge zelf dit erin zitten als ik het goed lees.

    Nu nog wachten tot Runkeeper aan het lijstje wordt toegevoegd.

  5. Magische grens van 150 euro doorbreken?? Garmin Forerunner 10 is al een jaar te koop voor 100 euro. Perfect GPS horloge. Heb er oa de marathon van Rotterdam en Amsterdam mee gelopen.

  6. Ik vond $150 al duur maar bij ons hebben ze het dollarteken verwisseld door het euro teken. Wat ik mooi vind van dit horloge is dat je je run kunt starten en stoppen. Echter apps als ismoothrun doen dit ook zonder deze horloge

  7. Voor iets meer heb je een horloge met gps ingebouwd én hartslagmeter. Hoef je alleen nog maar je shuffle aan je kleding te klippen en gaan.
    Leuk concept, dat zeker, maar dit wordt geen succes voor die prijs.
    Vraag me trouwens af of Runkeeper en Runmeter (om er maar een paar te noemen) wel interesse hebben in een api van concurrent wahoo.

  8. Het is precies wat de naam zegt, n Echo. Het doet niet meer of minder dan doorgeven wat je iPhone verzameld. Dit is door Wahoo zelf ontwikkeld en wordt door hun zelf al gebruikt in de http://eu.wahoofitness.com/devices/rflkt.html In principe wel handig. Telefoon in je jas en bediening, waterdicht, aan je pols.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.