macOS 13 Ventura Update

Reacties voor: Belangrijke update macOS Ventura 13.2.1 verschenen voor de Mac: dit is er verbeterd

Mac-gebruikers kunnen naar de Systeeminstellingen gaan, want er staat een update van macOS Ventura klaar. In macOS Ventura 13.2.1 heeft Apple, net als in andere updates, belangrijke beveiligingsverbeteringen en bugfixes doorgevoerd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik kan nog zo aanzetten dat hij automatisch naar updates moet zoeken en deze downloaden, zodat ik bij gewenst moment alleen nog hoef te installeren. Maar dat weigert hij. Moet hem handmatig downloaden en dan gaat hij daarna voorbereiden, allemaal dingen die hij al automagisch had moeten doen.

  2. @Paul: Ja dat automatische heeft nog nooit gewerkt bij mij, ook al staat t aan. Een bug die Apple nog steeds niet heeft gefixt

  3. Origineel geplaatst door CB
    @Paul: Ja dat automatische heeft nog nooit gewerkt bij mij, ook al staat t aan. Een bug die Apple nog steeds niet heeft gefixt

    Ik las ooit dat de automatische updates maanden op zich kunnen laten wachten. Had te maken met verspreide updates, om bij problemen na updates niet iedereen meteen mee de problemen in te slepen.

    Ook al heb ik automatische updates aanstaan op mijn AppleTVs en andere Apple apparaten, heb ik nog nooit het geduld gehad langer te wachten met updaten, dus bij mij is er nog nooit een update automatisch uitgerold.

  4. Automatisch werkt prima. Je moet alleen paar dagen/weken geduld hebben.

  5. Bij mij werkt het heel goed. Even geduld hebben. Meestal verschijnt er in de loop van de week een melding dat mijn devices zijn bijgewerkt.

  6. Origineel geplaatst door Flieps
    Bij mij werkt het heel goed. Even geduld hebben. Meestal verschijnt er in de loop van de week een melding dat mijn devices zijn bijgewerkt.

    Ook op een AppleTV?

    Bij mijn AppleTVs (ik heb er zes op twee locaties) is er nog nooit een binnen weken uit zichzelf een update aangegaan. Daarna had ik het geduld niet er nog langer op te wachten. Zeker niet omdat het de laatste tijd elke keer bugfixes betreft, die hard nodig zijn.

  7. Er zat ook een grote bug in FCPX voor grote libraries. Deze is nu ook opgelost.

  8. Update voor Catalina zou zeer welkome zijn. Mijn iMac late 2013 draait als een tierelier dankzij later ingebouwde SSD en geheugenuitbreiding. Als particulier mag zo’n dure Mac best nog een jaar of wat beveiligingsupdates krijgen. ..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.