Reacties voor: Apple brengt macOS Sierra 10.12.3 beta 4 uit voor ontwikkelaars

Apple heeft macOS Sierra 10.12.3 beta 4 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. Daarin wordt in ieder geval een accuprobleem voor de MacBook Pro opgelost.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Iemand al een idee wanneer 10.3 beta voor iOS komt ?

  2. Nu hopen dat mijn keyboard probleem is opgelost. Sinds beta 3 werken een aantal toetsen soms niet. De “t” met regelmaat soms de “r” en nog een aantal anderen m. Volgens mij betreft het het midden van de qwerty rij…

  3. Ik ben benieuwd of het daadwerkelijk de accu problemen oplost. Is er iemand met een MBP15″ 2016 en een developers account die dat wil proberen?

    @Martijntjuh: Dat is wel een hele vage bug. Betreft het een los toetsenbord?

  4. @Gany: Ik ben na wat puzzelen vandaag niet mee zeker van of het wel een bug is. Ik vrees dat het een hardware defect is. Super zuinig zijn op je spullen is bij Apple geen garantie op een lang leven van de producten. En uiteraard net zoals met veel van mijn andere Apple producten net 2 maand buiten mijn Apple care+ garantie.

    Het lijkt erop dat als ik kracht zet op beide buitenkanten en de laptop meer druk in het midden krijgt de letters het beter doen…
    Ik kreeg sinds beta 3 last van dit euvel en sinds gisteren is het heel veel erger geworden vandaar dat ik dacht dat het een bug was.

    Mocht iemand tips hebben dan hou ik mij aanbevolen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.