Reacties voor: macOS Sierra 10.12.1 uitgebracht: bugfixes en ondersteuning nieuwe Portret-stand

macOS Sierra 10.12.1 is nu beschikbaar voor iedereen met een geschikte Mac. Deze update biedt ondersteuning in de Foto's-app voor foto's met diepte-effect die gemaakt zijn met de iPhone 7 Plus. Ook zijn er bugs opgelost met Mail, Safari en meer.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. en nog steeds de verjaardag bug erin

    slecht

  2. Verjaardag bug ?

  3. @Joeri: Verjaardag in adresboek …
    vraag je verjaardag aan Siri dan geeft die 1 dag te vroeg

  4. Hopelijk hebben ze ook dat TimeMachine issue opgelost, dit is namelijk niet leuk meer ondertussen.

  5. Joepie, weer wat te doen.

  6. Staat rode 1 bij algemeen na update. Bug?

  7. Origineel geplaatst door patrick
    @Joeri: Verjaardag in adresboek …

    vraag je verjaardag aan Siri dan geeft die 1 dag te vroeg

    Kan je op tijd op het feestje zijn!

  8. En nog steeds zie ik de optie niet om met de apple watch in de loggen. Direct na de installatie van MacOS en WatchOS3 had ik deze optie.

    Daarna is hij mysterieus verdwenen en nooit meer teruggekomen … *zucht*

    en ja: heb al meerdere keren in/uitgelogt bij icloud en handsoff aan/uit gezet.

    Wie helpt?

  9. @duo: Heb je deze stappen allemaal doorlopen?

    Ik heb het na wat moeite aan de praat gekregen. Zo weet ik nu dat er twee-stapsverificatie maar ook twee-factorautorisatie is waarbij ik de eerste had aangezet maar de tweede nodig was. Daarnaast vind ik het ook irritant dat wifi aan moet staan. Ik heb een iMac en die is aangesloten via een kabel, dus heb nu ethernet en wifi aan staan, puur voor de unlocken met de watch. Waarschijnlijk wordt dus naast bluetooth ook een directe wifi verbinding gemaakt tussen de Mac en Watch.

    Het unlocken werkt bij mij echter nauwelijks helaas. In 3 van de 4 keer zie ik dat hij het aan het proberen is maar na een 10-tal seconden wordt dan gewoon het passwordtesktveldje getoond. De keren dat het wel werkt dan duurt dat ook meer dan 5 seconden en is het dus een stuk praktischer en sneller om het wachtwoord gewoon meteen in te vullen. Ik ben dus heel benieuwd of deze update daaraan iets gaat veranderen, vanavond meteen uitproberen!

  10. Origineel geplaatst door Timo
    Hopelijk hebben ze ook dat TimeMachine issue opgelost, dit is namelijk niet leuk meer ondertussen.

    Welke bedoel je hiermee?

  11. Origineel geplaatst door Timo
    Hopelijk hebben ze ook dat TimeMachine issue opgelost, dit is namelijk niet leuk meer ondertussen.

    Ja, daar ben ik ook benieuwd naar, want ik gebruik ook TimeMachine.

  12. @Peter de Wit: Timecapsule ging gewoon prima op mijn macbook, heb gewoon een backup na sierra kunnen maken zonder problemen.

  13. @Jan: Deze.

    “Time Machine completed a verification of your backups on ‘NAS’. To improve reliability, Time Machine must create a new backup for you.”

    Weet bijna zeker dat er hier ook een artikel over verschenen is, maar kan het niet terugvinden.

  14. Ik heb deze geïnstalleerd en wat krijg ik nu:
    Als ik naar http://www.t-mobile.nl ga, certificaat is verlopen (loopt nog tot januari 2017) en kan de site, voor beveiliging niet openen omdat er misschien wel mensen mijn info inzien. Overigens, dit krijg ik nu opeens op safari en op Chrome te zien.

    Snap er helemaal niets van, daarvoor helemaal geen last. En Apple zegt nog wel betere beveiliging ingebouwd te hebben bij safari. Denk beetje TE!! Maar waarom Chrome dit nu ook opeens doet, snap ik niet. Op iPhone heb ik er geen last van.

  15. Origineel geplaatst door Timo
    @Jan: Deze.

    “Time Machine completed a verification of your backups on ‘NAS’. To improve reliability, Time Machine must create a new backup for you.”

    Ik gebruik een TimeCapsule, maar dit leest als een melding dat je bestaande backup een corruptie heeft. Volgens mij is dit geen fout of issue met TimeMachine, maar met jouw specifieke backup.

    TimeMachine doet regelmatig (langlopende) checks van je backup en dit lijkt mij een manier om er zeker van te zijn dat toekomstige backups geen corruptie bevatten.

  16. @Jan: Klopt, gebruik zelf een Synology NAS waarmee een TimeMachine mogelijkheid is. Werkte altijd prima, tot MacOS. Nu net nieuwe back-up gemaakt en even afwachten wat hij nu gaat doen.

  17. @Timo: Heb ik ook, echter ondervind ik geen problemen, ook niet na de update.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.