Reacties voor: macOS High Sierra beta voor ontwikkelaars: 10.13 beta 9 nu beschikbaar

De negende beta van macOS High Sierra is nu beschikbaar voor ontwikkelaars om te downloaden. In dit artikel lees je alles over de beta's van macOS High Sierra.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Beta synct de photostream/photos niet (bij mij ) geeft aan geen internet connection. Verder werkt alles, ook gewoon het internet.

    Meer mensen last van?

    ( IOS11 dev beta op idevices )

  2. Kan iemand mij vertellen of de interface lag op de 2016 MBP TB is verholpen door het gebruik van Metal 2 voor interface animaties?

  3. ADP verwijderen en opnieuw toevoegen werkt die weer

    Hebben anderen ook de BUG dat Siri zijn nieuwe stem in mannelijke vorm ook “zweeds” klinkt echt hilarisch !
    Geen idee hoe dit komt

  4. High Sierra draait als een zonnetje 🙂
    Ook met iOS 11 op iPhone 7 en iPad Pro geen problemen

  5. Voor veel twijfelaars voor eventuele High Sierra Beta Update te installeren ook deze als IOS11 Beta heeft nog veel Bugs.! voor dagelijks gebruik niet heel betrouwbaar De High Sierra update heeft iets meer bugs dan voorgangers.

  6. Hier werkt High Sierra ook heel goed. Alleen is de Siri stem in het Nederlands heel raar, niet de nieuwe stem

  7. Ja, heb ik ook

  8. @Frits Thomassen: Ja die is lachen!

  9. Meerdere mensen last dat berichten niet werkt via High Sierra?

  10. Mijn ervaring met High Sierra is dat mijn Imac bizar traag is. Ik heb meer ervaringen met beta’s maar deze vind ik eerlijk gezegd apple onwaardig. Ios 11 is wat mij betreft beter op orde. Ik hoop dat er snel updates volgen. Heb met de Mac het gevoel alsof ik deze aan moet draaien.

  11. Tot nu toe geen grote problemen met alle bèta’s alles wat ik moet gebruiken werkt goed.

    Stem van Siri is inderdaad een beetje hilarisch.

  12. @Frits Thomassen: Ja, dat heb ik ook. Probeer eens naar Belgisch te gaan en weer terug, Feedback met video van gemaakt en naar Apple gezonden.

  13. Als je High Siërra op een aparte, nieuwe partitie installeert, dan kun je vrij testen. Ik had een partitie van 25GB aangemaakt. Opnieuw starten met alt/option ongedrukt geeft je dan de mogelijkheid om te kiezen wat je wilt draaien.

  14. De stem van Siri staat na 2x herstart en een tijdje laten staan ineens goed. Mooi, dat het vanzelf opgelost is.

  15. Mijn MacBook doet het helemaal niet meer na installatie van deze Beta.
    Installatie werd afgebroken, er kwam een melding dat er iets was fout gegaan en dat de computer opnieuw wordt opgestart. Daarna verschijnt het Apple logo en vervolgens een aantal kreten links boven in het scherm en daarna komt hij weer met de eerste melding.

    Iemand een idee?

  16. @Ronald: Wat je kunt proberen Ronald is tijdens het opstarten command R inhouden, en dan te kiezen voor opnieuw installeren. Succes

  17. Origineel geplaatst door Erik
    Mijn ervaring met High Sierra is dat mijn Imac bizar traag is. Ik heb meer ervaringen met beta’s maar deze vind ik eerlijk gezegd apple onwaardig. Ios 11 is wat mij betreft beter op orde. Ik hoop dat er snel updates volgen. Heb met de Mac het gevoel alsof ik deze aan moet draaien.

    Mijn macbook pro is juist wat vlotter geworden en IOS 11 wat trager op twee devices.

  18. Ik heb ondertussen een clean install gedaan en de Imac loopt gelukkig weer als een trein.

  19. Is deze versie nu wel te installeren op een AppleRaid volume?

    De vorige versies konden daar niet mee omgaan 🙁

  20. @Patrick: als je het nu op je appleraid volume wil zetten dan moet je eerst installeren of upgraden op een gewone schijf en daarna clonen met carboncopycloner naar je raid volume , werkt perfect

  21. Na de update worden mijn mobiele apparaten als ik ze met de iMac verbind niet meer zichtbaar in iTunes en kan dus niet synchroniseren, herstellen enz.. Hoe kan ik dit repareren ?

  22. Origineel geplaatst door pascal
    @Patrick: als je het nu op je appleraid volume wil zetten dan moet je eerst installeren of upgraden op een gewone schijf en daarna clonen met carboncopycloner naar je raid volume , werkt perfect

    Bedankt voor je antwoord, ik ga dit zsm proberen.

  23. De nieuwe update zorgt ervoor dat “Genius” weer terug is in iTunes. De functie is nu duidelijk zichtbaar naast de “Play” button. 🙂

  24. Met het installeren van de Mac OS Sierra High Beta 5, is er geen geluid meer te horen als je liedjes wilt afspelen via iTunes. 😔😔😔. Nog iemand die dit probleem ondervindt?

  25. @Wil: Maak het jezelf makkelijk en laat alles via iCloud gaan. Geen omkijken meer naar backup en synchronisatie van je muziek.

  26. De public beta 8 is er ook!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.