Reacties voor: Apple brengt macOS High Sierra 10.13.1 voor de Mac met belangrijke bugfix uit

Snel downloaden: Apple heeft zojuist macOS High Sierra 10.13.1 vrijgegeven. Deze versie lost een belangrijk beveiligingsprobleem met Wi-Fi-netwerken op, dus je wordt aangeraden om snel te updaten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Ik hoop dat Apple ook een fix uit brengt voor de Airport’s. Al me apparaten zijn er op aangesloten.

  2. Te downloaden via deze link.

  3. Ik hoop dat apple een fix heeft om HIgh Sierra te installeren op een ssd raid…

  4. @Dinesh: Inderdaad, hier ook!

  5. En hij draait al weer op de macbook wat gaat dat toch fijn en snel 🙂

  6. En hopelijk voor Foto’s, want die applicatie crashed nog steeds een paar seconden na opstarten.

  7. Is er toevallig ook iets bekend over problemen met de sluimer modus? Bijna iedere keer dat mijn computer in sluimer mode gaat (doordat ik lang afwezig ben, of hem handmatig er in zet via de power knop) start hij opnieuw op uit zijn eigen. Heb al een andere gebruiker geprobeerd, in safe mode, maar probleem blijft helaas bestaan. Kan ook niks geks terug vinden in de console. Iemand die dit probleem ook heeft?

  8. Installatie mislukt en geen nwe optie op nogmaals installeren. Bij update drukken, update optie weg en enkel nwe iTunes geïnstalleerd.
    Had ik recent voorheen ook zo bij een OS update, dus verbaast me eigenlijk niet Haha

  9. Op de iMac 5K: Bij de update geen succes. Toen via terminal geprobeerd. Uiteindelijk resultaat: een systeem dat niet meer wil booten en recovery ook niet meer mogelijk, waarschijnlijk door de fusion drive. Dus nu alles via target disk mode aan het kopiëren en hopen dat een clean install wel gaat werken :/

  10. Update probleemloos op de Mac pro 3,1 . Met APFS ssd .

  11. Op MacBook pro 2016 13 inch TB zonder problemen geïnstalleerd.

    Voor de mensen die zitten te wachten op een AirPort update ivm die WiFi vulnerability, die beperkt zich tot WiFi clients en is opgelost met deze update voor mac OS en iOS 11.1.

  12. @Dinesh:

    Hi Dinesh,

    Volgens onderzoekers is het voldoende om 1 van de 2 met elkaar verbonden wifi apparaten te patchen om het lek in de WPA-2 beveiliging te dichten. Dus of de router, of het apparaat dat verbinding maakt.

    Zorg dus dat je alle apparaten update, dan hoef jij je geen zorgen te maken over een beveiligingsupdate voor je airport’s, die (nog) ontbreekt.

  13. Vandaag zonder problemen de iMac (21.5-inch, Late 2013) met fusion drive 1 TB naar 10.13.1 gebracht.
    Nog wel steeds Bestandssysteem HFS+ met journaling. ipv APFS

  14. @Femke: Had dit probleem ook High Sierra, maar na een reset van de NVRAM en SMC op mijn Macbook Pro with Touchbar is het probleem verholpen.

  15. Vandaag een update, alsnog de Mac update en nu installeerde hij het wel goed op mijn Mac mini met org Apple SSD erin.

  16. Probleem met update van High Sierra naar 10.13.1
    Computer: MacBook Pro 2017 met LG 4k monitor 27UD88 – W
    Schermsturing voor update perfect. Na update is de aansturing in 1920×1080 met een soort van 4k simulatie. Apple gebeld., maar zij geven aan dat er in OSX 10.13.1 geen driver zit voor deze plug & play monitor. Ze kunnen me niet helpen en verwijzen me naar de leverancier 🙁
    Ik neem aan als ie een paar maanden terug een werkende set koopt op OSX, dat deze na de update ook nog werkt.
    Ik ben blij, dat als ik mijn auto voor een beurt naar de garage stuur, dat ik er op kan vertrouwen dat deze daarna nog wel werkt.

  17. na de update naar high Sierra heb ik geen internet meer? paar sites afgescrolled, maar ik zie dit (nog) niet als groot probleem terugkomen? Wie heeft hier meer ervaring mee?
    Ik heb mn cache en browser geschiedenis als gedelete en opnieuw Wifi verbinding gemaakt.
    Wie kan mijn helpen?

  18. @Bart: ik heb het zelfde probleem, kan ook geen verbinding meer maken met ipad of iPhone hotspot…..

  19. ik heb macOS High Sierra 10.13.1 geïnstalleerd maar mijn cam werkt nu niet, wel bij testmycam maar niet op sommige sites.
    Flashplayer heeft daar geen software voor, is er een andere optie????

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.