Reacties voor: Apple brengt macOS Catalina 10.15.1 beta 3 uit

Apple heeft zojuist de nieuwste beta van macOS Catalina 10.15.1 uitgebracht. Gedurende het najaar is Apple samen met ontwikkelaars en publieke betatesters bezig om deze eerste update van Catalina te testen. In dit artikel praten we je bij over alle ontdekkingen van de macOS Catalina-beta's van versie 10.15.1..
Lees het complete artikel → Apple brengt macOS Catalina 10.15.1 beta 3 uit
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Iemand ook problemen met het maken van backups van de iPads en iPhone? Te weinig ruimte op Mac maar heb nog 800 GB vrije ruimte over.. Doe geen bèta’s, kan ook geen bugs rapporteren dus..

  2. Veel vastlopers in muziek app

  3. Had ik maar nooit geupdate…. ben er echt niet blij mee en ja ik ben echt wel Apple minded

  4. (Red.) De tweede beta is nu te downloaden.

  5. Ik ben geen beta tester maar hoop dat ze de performance weer wat verbeteren. Dock reageert traag/hakkelend en Finder loopt knalhard vast bij een aangekoppelde iPhone 7 die hij aan het updaten is. Mojave draaide smoothly op mijn late 2012 MacMini (core i5 met 8 Gb geheugen en SSD).

  6. @Ron Mulder: Ik had gister ook ellende met muziek app. Kon geen aangekochte nummers downloaden. Eerst omdat hij geen machtiging had, later kon hij de server niet vinden. Dat ging vanavond beter. Dus denk ook dat backend capaciteit een rol speelt.

  7. Kan een DFU restore misschien helpen om het stabieler te krijgen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.