macOS 11.5.2 update.

Reacties voor: macOS Big Sur 11.5.2 met bugfixes uitgebracht

Apple heeft een update voor de Mac uitgebracht. Het gaat om macOS Big Sur 11.5.2, waar volgens Apple belangrijke bug fixes in zijn doorgevoerd.
Lees het complete artikel → macOS Big Sur 11.5.2 met bugfixes uitgebracht
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ligt het aan mij of blijf ik maar updaten? paar dagen terug nog een update gedaan..

  2. Er waren jaren dat ik soms maanden m’n Mac niet opnieuw opstartte. Tegenwoordig wel maar alleen vanwege de updates.

    Dat dus!

  3. Is het erg dat er zoveel updates zijn dan? Prima toch als bugs snel worden verholpen en het OS tegen kwaadaardige aanvallen wordt gedicht

  4. Generiek gesproken; kwetsbaarheden worden, zeker sinds de afgelopen 1,5 jaar, sneller gevonden en actief misbruikt, maar gelukkig worden er ook sneller updates uitgebracht om de kwetsbaarheden op te lossen. Zodoende ook meer fixes. Dit zegt mi niets over stabiliteit van software en ten nadele van Apple “dat ze de zaken niet op orde hebben”, meer ten voordele van een actief patchbeleid. Software zonder bugs of kwetsbaarheden bestaat niet.

  5. @R: Een paar dagen geleden was er geen MacOs update, dan heb jij de laatste update melding gemist.
    De laatste update is van 26 july dus al weer 2,5 week geleden, en hierin was ook Ios en alles gepatched met een hele belangrijke beveiligingslek die tevens op alle operingsystemen bestaat.

  6. Het regelmatig crashen van mijn Mac mini met M1 lijkt verholpen dus ik ben zeker wel blij met deze extra update. Wat dat betreft vind ik Apple adequaat reageren met dit soort problemen.

  7. op mijn m1 mac krijg ik de update wel maar op mijn macbook pro eind 2013 niet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.