macOS Big Sur 11.3 Final.

Reacties voor: macOS Big Sur 11.3.1 nu te downloaden, lost beveiligingsproblemen op

Apple heeft zojuist macOS Big Sur 11.3.1 vrijgegeven, een kleine tussentijdse update voor de Mac. Veel nieuwe functies hoef je niet te verwachten, want Apple lost vooral beveiligingsproblemen op.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Lost het ook op dat mijn Macbook Pro 15” uit 2017 (net als die van andere mensen) een of meerdere dagen per dag crashed vanwege een internal kernel panic ofso? Want dat heb ik sinds 11.3 en ik erger me kapot. Meer mensen met hetzelfde probleem. Ook Macbook Pro 2017.

  2. Is bij mij niet te installeren zo traag.
    Speedtest geeft 500mbit aan, daar ligt het niet aan.
    Geen processen met hoge activiteit op welk gebied dan ook, bij starten update geeft hij aan dat het zo’n 15 minuten gaat duren, maar na uren nog niks. Na reboot idem.
    MacBook Pro 2015… verder geen problemen mee.

  3. Na de update heb ik ineens heeeeele oude Safari bookmarks. Er gaat iets mis bij iCloud, want die op de iPhone zijn nu ook weg. Bedankt Apple!

  4. Sinds de installatie van 11.3.1 kan ik mijn computer niet meer uitzetten, blijft steeds herstarten met een “panic” melding.
    Uiteindelijk blijken mijn beide LaCie rugged schijven de boosdoener, als ik ze afkoppel gaat het goed, staan ze aangekoppeld bij het uitzetten van de computer dan krijg ik de melding dat de computer niet kon worden uitgezet.
    Niet blij mee….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.