Reacties voor: Nu beschikbaar: macOS Big Sur 11.2.3 met verbeterde beveiliging

Apple heeft weer een nieuwe update voor de Mac uitgebracht. Het gaat om macOS Big Sur 11.2.3, met een oplossing voor een probleem met WebKit.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Helaas. De interne webcam bug die ervoor gezorgd heeft dat m’n Mac m’n webcam niet meer herkent is nog steeds niet opgelost. Zoveel mensen hebben hier last van. Ongelofelijk.

  2. Helaas…Ik had sterk gehoopt dat Hij nu mijn type c device zou herkennen waar mijn monitor aanhangt. Maar helaas.

  3. Origineel geplaatst door Rik
    Helaas. De interne webcam bug die ervoor gezorgd heeft dat m’n Mac m’n webcam niet meer herkent is nog steeds niet opgelost. Zoveel mensen hebben hier last van. Ongelofelijk.

    Is dat een bug? Dacht dat hij defect was. Veel oplossingen geprobeerd …

  4. @P de Jong: Dacht ik eerst ook. Totdat ik oa op deze pagina belandde en 24 pagina’s vol met mensen trof die hetzelfde probleem hebben.

  5. Hi, iemand ook het probleem dat zijn Mac zegt up-to-date te zijn maar nog loopt op 11.0.1? Ik heb 2 dezelfde MacBook Pro’s en de ene update gewoon, de andere blijft hangen😅

  6. Begin echt genoeg van deze tijdvretende multi-Gigabyte update-ellende te krijgen. Ooit vertrokken bij Windows om aan precies deze shit te ontsnappen. de afgelopen weken bijna wekelijks in totaal vele Gigabytes aan tijdvretende updates (het beruchte Apple-kwartier) lopen installeren. Tis genoeg, volgend systeem wordt geen Apple meer als het zo doorgaat. Geprobeerd en inmiddels flink tegenvallend.

  7. Origineel geplaatst door Ro
    Hi, iemand ook het probleem dat zijn Mac zegt up-to-date te zijn maar nog loopt op 11.0.1? Ik heb 2 dezelfde MacBook Pro’s en de ene update gewoon, de andere blijft hangen😅

    Ja had dit probleem ook. Heb het opgelost door Mac in recovery mode op te starten en Big Sur opnieuw te installeren gelukkig bleef alles bewaard en heb ik nu nieuwste update… alhoewel ik deze update vooralsnog niet binnen kan halen, morgen maar weer eens proberen

  8. Helaas heb ik ook nog steeds het probleem dat via systeemvoorkeuren > zoek updates er geen nieuwe Update verschijnt. Eerder hierboven melde ik dat je de Mac kun renoveren. Maar er is een simpelere methode en dat is gewoon via de App Store van Mac zelf zoeken naar een update. Dit kun je doen via deze link.

  9. Ik had alleen problemen met de laatste 2 update’s na 3 kwart kreeg je error, gezocht wat het kon zijn en gevonden, voor het downloaden VPN op USA gezet en lukte het wel volledig.
    Verder heb ik geen problemen wat hier bovenstaande vermeld wordt.
    Op MacBook Pro 2019

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.