Reacties voor: macOS Big Sur 11.2.1 opnieuw uitgebracht

Checkt eerst of er voldoende ruimte is
Apple heeft macOS Big Sur 11.2.1 opnieuw uitgebracht. Deze checkt eerst of er voldoende vrije ruimte is, voordat de update wordt geïnstalleerd. macOS 11.2.1 lost meerdere problemen op, waaronder een 10 jaar oude sudo-bug.
Lees het complete artikel → macOS Big Sur 11.2.1 opnieuw uitgebracht
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Ik heb sinds 11.2 het ‘probleem’ dat het opstarten van programma’s trager aanvoelt. Weet niet of meer mensen dat probleem hebben? Hopelijk is het nu weer verholpen. Ik heb een macbook air uit begin 2020

  2. Twee bugs: 2.43GB…

  3. Werkt een externe 4K monitor nu?

  4. Als early adopter ben ik snel met updaten, zijn er problemen dan zie ik dat als uitdaging. Ook nu een probleemloze update, jammer. Maar kudo naar @apple

  5. De €600 aan reparatie kosten die ik vorige week betaald heb voor mn MacBook Pro (2017) omdat ie niet oplaadde is dus een grote verspilling geweest…..

    Ik snap niet waarom Apple niet kan zeggen dat ze van zo’n probleem weten en dat ze ‘bezig’ zijn met een fix.

  6. Heb 1 x een (niet) oplaadprobleem gehad met mijn MB Pro 2017, dat verholpen werd met een SMC reset. Verder batterij conditie ‘normaal’.

  7. Tot nu toe, na installatie van twee updates van BigSur op iMac 27”, 2017, start de iMac op in een loop. Ook met shift ingedrukt (save mode). Ook na legen P-ram. SMC is geleegd. Schijf-ehbo geeft geen problemen, hardware test geeft geen problemen.
    Nu via schijf hulpprogramma maar opnieuw Big Sur installeren.
    Heeft iemand een idee voor een oplossing?

  8. Na deze update ziet mijn MacBook Pro 2017 niet de optical om audio van mijn caldigit 3plus Dock

  9. Na deze update heb ik Bluetooth problemen.. (magic keyboard niet aangesloten)

  10. Origineel geplaatst door Henno
    Tot nu toe, na installatie van twee updates van BigSur op iMac 27”, 2017, start de iMac op in een loop. Ook met shift ingedrukt (save mode). Ook na legen P-ram. SMC is geleegd. Schijf-ehbo geeft geen problemen, hardware test geeft geen problemen.

    Nu via schijf hulpprogramma maar opnieuw Big Sur installeren.

    Heeft iemand een idee voor een oplossing?

    Zelfde probleem een paar keer gehad met de update van beta’s van Big Sur. Opnieuw installeren (met behoud van alle instellingen) loste het probleem iedere keer op.

  11. probeer macOS Big Sur 11.2.1 te downloaden, blijf de melding krijgen: downloaden mislukt, controleer je internetverbinding en probeer het opnieuw. De internetverbinding is prima in orde. Wat doen ik fout?

  12. @Cindy: Ik heb hetzelfde probleem

  13. @JeroenM: Dat is ook mijn ervaring. Ik heb de reparatie niet uit laten voeren, omdat ik ruim 700 euro uitgeven voor een apparaat met een inruil waarde van 460 euro niet reëel vind. Vorige week contact gehad met Apple Support, maar die wisten niet eens dat Apple eindelijk de fout heeft toegegeven. Zodra de sneeuw weg is, meld ik me bij Amac. maar helemaal eens dat Apple gewoon moet aangeven dat ze bezig zijn met een fix, al was het alleen maar dat Support dan niet langer de schuld bij de gebruiker neerlegt.

  14. Origineel geplaatst door Wessel
    Ik heb sinds 11.2 het ‘probleem’ dat het opstarten van programma’s trager aanvoelt. Weet niet of meer mensen dat probleem hebben? Hopelijk is het nu weer verholpen. Ik heb een macbook air uit begin 2020

    Idem hier. En opstarten van mijn iMac is helemaal rampzalig. Tot 5 minuten vooraleer ik een werkende desktop heb.

  15. @hans-martijn: Nee, zelfs mijn basis monitor flipt na deze update :-/

  16. Beetje vaag met updates tegenwoordig; Mijn 2016 mb pro heeft 11.2 en ziet deze update wel. Mijn mb pro 2019 heeft 11.0.1 en zegt dat ie up-to-date is 😅

  17. Mijn late 2013 mbp draait nog prima, al is het niet meer zo “snappy” als voorheen. Ook geen batterij problemen ed . Op naar de 8 jaar .

  18. Na de update naar Big Sur 11.2.1 heb ik weer haperingen in het geluid als ik via mijn AirPods muziek beluister..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.