macOS Big Sur functies overzicht.

Reacties voor: Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op macOS 12

macOS is dit jaar alweer toe aan macOS 12, nadat Apple afgelopen jaar eindelijk de overstap maakte naar versie 11. In deze vooruitblik op macOS 12 lees je onze verwachtingen. Welke functies krijgen we dit jaar?
Lees het complete artikel → Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op macOS 12
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Maast een verbeterd wachtwoorden beheer in eigen beheer-app (liefst nog met deelbare wachtwoorden) zou ik zo graag willen dat je op een MacBook de geluids sterkte van externe schermen met volume toetsen kan regelen (of de volume van het geluidssignaal dat naar het scherm wordt gestuurd). Ik heb daar nu AudioControl app voor, maar dat werkt bagger met airpods.

  2. Wil er iemand een scoop 🙂

    De Airtag indien gealloceerd aan jouw account kan gebruikt worden als een extra verificatie stap voor je wachtwoorden om straks in te loggen. Dus, ik log in en via het Auth mechanisme van Apple ID, de tag en iPhone kan ik effectief valideren. Ze gaan heel erg inzetten op security en privacy; dat zal je tijdens de WWDC op diverse plaatsen terugzien.

  3. Bij overige wensen is inderdaad ook meer widgets en vooral batterij widget.

  4. De sleutelhanger-app op de mac bestaat toch al lang? Met beveiligde notities en toegang tot al je opgeslagen wachtwoorden? Of bedoelen jullie iets anders?

  5. Een keer wat extra aandacht voor Homekit graag, iets van geschiedenis (temperatuur, luchtvochtigheid, cv aan/uit geweest).. Wat extra accessoires, zoals stofzuigers, witgoed enz..

    Nog veel te halen..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.