Reacties voor: ‘Nieuwe MacBook Pro krijgt Touch ID-sensor in de powerknop’

De nieuwe MacBook Pro zou niet alleen een OLED-balk krijgen, maar ook een Touch ID-sensor. Deze zou verwerkt worden in de powerknop van de nieuwste MacBook Pro.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Die van mij is nu 4 jaar oud en eigenlijk wel een beetje aan vervanging toe. Dus laat maar komen ๐Ÿ˜

  2. Allemaal leuk die geruchten over de features, laat ze maar een keer opschieten met de implementatie en de release ๐Ÿ˜›

  3. Probleem zit eerder bij Intel dan Apple, maar het is hoog tijd dat er een nieuwe komt!

  4. Het idee dat de back to school actie van de gratis beats tot 5 september duurt en deze MacBook eventueel de dag erna al aangekondigd wordt maakt me behoorlijk sad.

    Maar ik ben bang dat het zelfs oktober of zo wordt. Maakt het misschien iets minder zuur met die Back to school actie, maar toch jammer. Kan niet meer wachten op deze MacBook.

  5. Dacht eigenlijk dat OLED gevoelig was voor ‘inbranden’. Of zo’n inherent statische knoppenbalk dan de meest logische toepassing is…

    Touch-ID is op iPhone en iPad heel handig. Benieuwd of het op een Mac(book) ook zoveel toevoegt, een wachtwoord is daarop toch sneller ingetikt dan op een aanraakscherm(pje).
    Of zouden we dan toch nog eindelijk een MacBook met touchscreen en afkoppelbaar toetsenbord krijgen? ๐Ÿ˜

  6. Ik was het wachten zat.
    Heb afgelopen vrijdag de 13″ rMBP besteld met alles erop en eraan.
    Kan me niet voorstellen dat ik er heel veel spijt van ga krijgen, moet toch zeker een aantal jaar mee kunnen.

  7. Ik vermoed ergens dat Apple wacht op een goede implementatie van een dedicated GPU in de MBpro. In de vorm van een nieuwe nvidea of AMD.

    @Gertjun: Nee, ik geloof niet dat je daar spijt van zult krijgen.

  8. Ik word wel vrolijk van deze berichten.. Mijn MacBook pro is nu ruim 4 jaar oud en werkt nog prima maar langzaam aan beginnen wat zwaardere applicaties wel meer moeite te krijgen. Ik wil hem dus graag vervangen maar wil wel een nieuw type hebben… Even wachten dus nog

  9. Ik hoop dat ik hem snel kan bestellen want ik zit al sinds januari op de bank voor dit ding. Hij moet 5 jaar meegaan en dat zie ik het huidige model niet doen. Hopelijk met Kaby Lake en een goeie GPU optie. Die ToucHID sensor was 3 jaar geleden natuurlijk al een no brainer.

  10. @Daan: Je beschrijft precies wat ik denk, ik vind het een super actie maar het aller nieuwste kopen is ook leuk echter weet je niks (prijs, of het wat is) Kan echt een traan laten om dit dilemma

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.