Reacties voor: Deze schermen kun je aansluiten op je MacBook Pro

Als je externe schermen op de MacBook Pro 2016 wilt aansluiten heb je meerdere opties. Een HDMI-scherm, Thunderbolt Display of de nieuwste 4K- of 5K-schermen?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. kan iemand mij vertellen of de nieuwe macbook i.s.m. thunderbolt naar USB-C adapter oplaadt via de thunderboltdisplay, kan het nergens vinden op de applesite.

  2. Fijn, deze informatie over de schermen van LG en de thunderboltschermen. Ik heb laatst echter dit scherm gekocht.
    Zou de nieuwe MacBook pro via USB c ook op dit beeldscherm aan te sluiten zijn?

  3. Relatief dure oplossing: 13 of 15 inch Macbook Pro + extern beeldscherm. Voor hetzelfde geld koop je een 27 inch iMac met retina scherm en meer power + een Macbook voor onderweg. Maar ja, dan mis je natuurlijk wel de touch bar.

  4. Je kunt natuurlijk alle schermen erop aansluiten. Voor de meeste mensen zijn er denk ik weinig redenen om een 4 of 5k scherm aan te sluiten op hn macbook. Ook wel een belangrijk detail is dat de hdmi adapter geen 79 euro hoeft te kosten. Zonder die usb c en a poorten erbij kan het een stuk goedkoper. Niet alleen in china maar ook bij merken als belkin bijvoorbeeld. Wordt wel een duur grapje anders als je gewoon een monitor hebt die nauwelijks duurder is dan die adapter.

  5. Kun je de nieuwe LG 5k ook aansluiten op de ‘oude’ macbooks met thunderbolt2 (met de bidirectionele thunderbolt3 > thunderbolt 1/2 adapter)?

  6. Dit doet me heel erg denken aan nintendo praktijken. Je koopt bv een WII maar je moet wel vanalles en nog wat van accessoires bijkopen om 100% potentie uit te kunnen halen.

  7. Met deze dock van Belkin kan je ook alle kanten uit. Wel stevige prijs van 249€

  8. is het ook mogelijk om de oudere cinema display (displaypoort) 27 inch aan te sluiten?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.