Reacties voor: Apple repareert vanaf eind dit jaar oudere MacBook Pro’s niet meer

Apple stopt binnenkort met het uitvoeren van reparaties van oudere MacBook Pro-modellen. Het gaat om de 15- en 17-inch MacBook Pro uit 2011 die vanaf 31 december 2016 niet meer bij Apple gerepareerd kan worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Ik heb nog een 17″ late 2011, die is dan dus over een half jaartje aan de beurt. Jammer, want hij presteert eigenlijk nog net zo fijn als mijn 15″ MBPro retina van vorig jaar. Nadeel is dat door een oude bluetooth stack airdrop en handoff niet werken. Moet ‘ie dus maar niet stuk gaan!

  2. Ik koop ieder jaar gewoon een nieuwe iMac, MacBook Pro, iPhone, en iPad. Geen problemen hier. Logisch dat ze die oude zooi niet meer repareren.

  3. @Jan: Er zijn genoeg andere onafhankelijke Apple reparateurs in Nederland die juist veel ervaring hebben met 2011 en 2013 modellen.

  4. @Menno: super tof Menno

  5. Hoe zit/zat het dan eigenlijk met de MacBook Pro begin 2011 ?

  6. @Menno: Geld teveel?

  7. Tja iets kleins kapot en je bent verplicht een nieuw toestel te kopen. Maar er zijn natuurlijk altijd van die gekke mannetjes die doen alsof ze duizenden euro,s in overschot hebben en zeggen dat ze elk jaar alles nieuw kopen mijn mini uit 2009 werkt nog heel goed en zal het spijtig vinden mocht hij kapot gaan. Dan zal er een nieuwe mini komen omdat ik geen andere keus heb maar voorlopig hou ik mijn geld in mijn zak en spendeer ik het niet uit aan overbodige gadgets zoals die knul in de post boven mij. Maar elk jaar 3 maanden spanje klinkt mij veel beter dan elk jaar nieuwe Apple rommel

  8. Gelukkig vele andere reparateurs die zo ie zo goedkoper zijn en hierdoor een stuk GROENER zijn dan Apple pretendeert.

  9. @Menno: goed verhaal, lekker kort ook. Niet iedereen is zo decadent als jij. En ook niet zo beperkt trouwens.

  10. @Menno: Met elk jaar een nieuwe zit je nu dus tussen stapels oude begrijp ik

  11. Origineel geplaatst door Menno
    Ik koop ieder jaar gewoon een nieuwe iMac, MacBook Pro, iPhone, en iPad. Geen problemen hier. Logisch dat ze die oude zooi niet meer repareren.

    Haha en mensen trappen er nog in ook, Well done! 😂

  12. Ongelooflijk dat dit mag. Nog ongelofelijker zijn sommige reacties hier. Knettergek!

  13. @Iken: Waar heb je het over?

  14. @Menno: Menno, echt, het hoeft niet, kan ook om de 24 of 36 maanden… tis niet zo moeilijk als het lijkt.

  15. @Iken:

    Mond houden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.