MacBook Pro met SD-kaartslot en MagSafe.

Reacties voor: Apple verklapt: ‘Nieuwe MacBook Pro krijgt M1X-chip’

Apple lijkt stiekem de komst van de nieuwe MacBook Pro te hebben verklapt. In de YouTube-gegevens van de WWDC-keynote is namelijk de tag M1X MacBook Pro toegevoegd.

Reacties: 6 reacties

  1. Het lijkt mij sterk dat er meer “legacy” poorten naar naar een MacBook Pro komt of zo moeten zo’n stunt als bij de Mac Pro doen

  2. “Een M2-chip in het najaar voor nieuwe modellen en een M1X-chip voor de krachtige versies van de bestaande MacBooks, klinkt dan ook als een logisch scenario.”

    Dit klinkt in mijn oren dan juist weer raar. De krachtigere MacBooks krijgen een minder krachtige chip?

  3. Er zijn gewoon veel geruchten rond M1X en de marketing guys bij Apple weten ook hoe ze meer verkeer naar hun beelden kunnen krijgen

  4. Origineel geplaatst door Rik
    > “Een M2-chip in het najaar voor nieuwe modellen en een M1X-chip voor de krachtige versies van de bestaande MacBooks, klinkt dan ook als een logisch scenario.”

    Dit klinkt in mijn oren dan juist weer raar. De krachtigere MacBooks krijgen een minder krachtige chip?

    Misschien is de X-versie wel krachtiger dan de de standaard-chip van de volgende serie. Weet jij veel..

  5. “Een M2-chip in het najaar voor nieuwe modellen en een M1X-chip voor de krachtige versies van de bestaande MacBooks, klinkt dan ook als een logisch scenario.”

    Origineel geplaatst door Rik

    Dit klinkt in mijn oren dan juist weer raar. De krachtigere MacBooks krijgen een minder krachtige chip?

    Bekijk het simpelweg zoals iPads en iPhones afgelopen afgelopen jaren zijn gegaan. IPhones kwamen altijd met de nieuwere generatie (A13, A14..) en een half jaar later kwamen de iPad’s met een A13X, A14X chip. Soms was de iPhone even snel als de iPad, maar meestal waren er andere verschillen, zoals een kleinere oppervlakte chip (5nm ipv 9) die het verschil maakte, maar waarbij de iPad nog altijd sneller bleef.

    Dat zal nu wellicht ook het geval zijn.

  6. Ik vraag mij af waarom de hele wereld zo gebrand en daarna teleurgesteld is over geen nieuwe hardware dit event. De MacBook die ik in 2016 heb gekocht is ook in juni aangekondigd, in een apart event. Apple kan nog steeds deze maand een event houden net als eerder. Volgens mij was dat ook niet de enige keer dat ze dat hebben gedaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.