Reacties voor: Eerste MacBook Pro 2019 benchmark toont flinke prestatieverbeteringen

Hoeveel sneller is de MacBook Pro 2019 ten opzichte van het vorige model? De eerste benchmark van de MacBook Pro 2019 is verschenen en laat zien hoe dit nieuwe model presteert.

Reacties: 9 reacties

  1. Mag ‘t…

  2. Interessante en mooie MacBook Pro voor professionals die power nodig hebben. Wat gaat het aanspreken van al dit geweld onder de motorkap betekenen voor warmte (en daarmee voor de “herrie” van de ventilatoren)?. Als de ventilatoren het niet aan kunnen, dan klokken de core’s vervolgens terug. Benieuwd naar de ervaringen.

  3. Mag wel voor die absurde prijs

  4. Hebben alleen de nieuwe 8-core modellen een 4th gen butterfly keyboard? Of ook de instapmodellen?

  5. Dus… nog even geen 16” scherm dan… daar zit ik op te wachten… maar de 8-Core is nu wel erg interessant. 🤪

    Terug in je kooi ego, geduld. Volgend jaar dus.

  6. Origineel geplaatst door Dennis
    Dus… nog even geen 16” scherm dan… daar zit ik op te wachten… maar de 8-Core is nu wel erg interessant. 🤪
    Terug in je kooi ego, geduld. Volgend jaar dus.

    Volgens mij is er ook nooit gezegd dat er dit jaar al een Macbook zou uitkomen met een nieuw design; m.a.w. het 16″ model wacht nog op zich. 😉

  7. Helaas dus geen verdere update. Gaan al een tijdje geruchten van een 16” model met OLED scherm. Verder wel mooi die prestaties. Kijken of die warmte fatsoenlijk afgevoerd kan worden.

  8. Wat een farce en iCulture alsjeblieft verdiep je eens in de Intel stepping technologie en praat Apple en anderen niet zo na. De MacBook pro kan door zijn ontwerp een maximaal presterende processor qua koeling helemaal niet aan! Het gevolg is dat de processor onder druk van belasting zichzelf terugklokt en verre van optimaal presteert. Benoem dat aspect ook eens gezien de forse aanschafprijzen van deze MacBooks. In het 2018 model en eerdere modellen is exact hetzelfde aan de hand. Voor prestaties ten opzichte van de aanschafwaarde zijn er echt betere alternatieven te koop.

  9. Origineel geplaatst door Test
    Wat een farce en iCulture alsjeblieft verdiep je eens in de Intel stepping technologie en praat Apple en anderen niet zo na. De MacBook pro kan door zijn ontwerp een maximaal presterende processor qua koeling helemaal niet aan! Het gevolg is dat de processor onder druk van belasting zichzelf terugklokt en verre van optimaal presteert. Benoem dat aspect ook eens gezien de forse aanschafprijzen van deze MacBooks. In het 2018 model en eerdere modellen is exact hetzelfde aan de hand. Voor prestaties ten opzichte van de aanschafwaarde zijn er echt betere alternatieven te koop.

    Klopt! En Adobe zelf geeft aan dat multi core niet helpt met het veel sneller laten werken van photoshop. Alleen meer RAM en de snelste SSD.

    Dus mooie praatjes maar komt niet zo veel van terecht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.