Reacties voor: MacBook Pro uit 2011 komt niet meer in aanmerking voor reparatieprogramma

Apple biedt geen gratis reparatie meer aan voor MacBook Pro modellen uit 2011 waarbij videoproblemen konden optreden. Alleen de modellen uit 2012 en 2013 komen nog in aanmerking.

Reacties: 5 reacties

  1. Er zijn ook series iMacs uit 2011 met videoproblemen, die plotseling optreden.. Daarvoor bestond ook een vervangingsprogramma. Hoe zit het daar mee ? Aan de ene kant natuurlijk netjes om na zoveel jaren nog te repareren, maar een videokaart zou ook zeker wel zolang mee moeten gaan !!

  2. Twee weken geleden mijn MBP late 2011 weggebracht met dit probleem.
    Ik krijg nog te horen of hij kosteloos gerepareerd gaat worden…fingers crossed!

  3. Modellen die early 2011 zijn werden sinds 1 januari 2017 al niet meer ondersteund. Die zijn namelijk
    Vintage binnen Apple. De Late 2011 komt nog wel in aanmerking voor eventuele reparatie. Spijtig om te horen dat het nu ook niet meer is voor de videokaart.

  4. Ik heb op dit moment een early 2011 MBP defect thuis liggen met dit videoprobleem … in 2014 is het moederbord nog (gratis) vervangen vanwege dit probleem.

    Deze moederborden zijn inderdaad niet meer leverbaar dus einde verhaal wat Apple betreft. Dat vind ik toch wel onverteerbaar voor zo’n premium product met een door Apple erkende ontwerpfout waarvan het betreffende onderdeel nog maar 2,5 jaar oud is.

    Via Support / Customer Relations niets aan tegemoetkoming … heb er nu nog maar een brief aan gewaagd.

  5. Wel zo netjes om nog even terug te komen op bovenstaande reply ook al is het al een poosje geleden, want in mijn geval heeft het verhaal toch wel een happy end: vorige week gratis een nieuwe mid-2015 MBP ontvangen. 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.