Reacties voor: ‘MacBook Air met USB-C nog steeds op de planning’

Apple zou de MacBook Air uit willen rusten met een USB-C-aansluiting. Over een exacte timing wordt nog niet gesproken, terwijl het gerucht ook over een MacBook Pro zou kunnen gaan.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Het zou voor Apple logistiek gezien veel handiger zijn om de prijs van de Macbook te verlagen en een 14″ model te introduceren, en de outdated (en inmiddels niet meer bijpassende naam) Macbook Air te laten vallen. Geen hond die dat ding nog koopt.

  2. Ik vind het erg lang duren. Maar goed, beter langer wachten en dan topproducten lanceren dan te snel op de markt knikkeren zoals bij de Watch en de AppleTV. Het zou ook wel eens met de nieuwe ontwikkelingen op hardware gebied te maken kunnen hebben. Nu weer Kaby Lake vervroegd door Intel, die microscopisch kleine SSDs van Samsung en zo nog meer. Timing is everything en de juiste productmix is natuurlijk de kracht van Apple. Ik blijf nog wel even op de bank zitten voor de Pro.

  3. Lijkt mij héél onwaarschijnlijk dat Apple nog energie in de Air gaat steken. Met het huidige scherm is het niets meer dan een veel te dure netbook, met een retinascherm komt hij in alle opzichten, en zeker qua prijs, veel te dicht bij de 12″ MB uit om nog verkoopbaar te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.