Reacties voor: ‘Nieuwe MacBook Pro en MacBook Air in augustus al in de winkel’

Volgens bronnen uit Apple's productieketen zal er in juni een nieuwe MacBook Air worden aangekondigd, die in augustus in de winkel ligt. Maar hoe geloofwaardig is het?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Force touch trackpad denk ik

  2. Als ze dat doen zijn ze echt de weg kwijt, de Macbook Air heeft echt geen nut meer.

  3. Laten we hopen dat de nieuwe MacBook (Pro, Air) uitkomt tijdens de Back To School actie. Dan kan ik nog snel even een gratis Beats krijgen 🙂

  4. Origineel geplaatst door Rik
    Als ze dat doen zijn ze echt de weg kwijt, de Macbook Air heeft echt geen nut meer.

    Euhm jawel. De MacBook Air is een paar honderd euro goedkoper dan de overige modellen en op veel vlakken beter.

  5. @Terry: Dat de Air goedkoper is zal voor velen inderdaad een pluspunt zijn, maar in mijn opinie overtreft hij de Macbook en Macbook Pro op vele fronten allang niet meer. Alleen het scherm en trackpad al zijn niet meer van deze tijd, en dit maakt hem alsnog te duur in vergelijking met vooral de Pro.

  6. Klopt. Zonder de MacBook had je nog kunnen volhouden dat de Air de dunste/voordeligste was maar zodra hij de hoognodige opwaardering krijgt is er overlap met de MacBook (die nieuwste dunne dus)

  7. De MacBook Air wordt het budget model zodra de gewone platte MacBook betere systeemprestaties krijgt.

  8. Ik vind de macbook air nog steeds een fantastisch toestel. Zelf gebruik ik een macbook pro retina maar mijn partner heeft recent een nieuwe air. Voor alles wat ze ermee doet is het het perfecte toestel. Niet nodig om een paar honderden euro’s meer uit te geven aan de macbook of macbook pro.

  9. @iFreek: Tja, maar die is NET geupgrade(tet) en in dat geval is er weer overlap/kannibalisatie met/van de Pro…

  10. Vele zullen mij voor gek verklaren, maar ik heb vorige week de 11 inch gekocht voor 1179 (de 256 gb). En ik heb persoonlijk niet gekozen voor de Macbook, voor mij was de voornaamste reden de poorten die er op de Air zitten. Uiteraard is de keuze per persoon verschillend. Ik kon mij niet over de ene usb c poort heen zetten.

  11. Ik verwacht ze toch echt wel op de wwdc.

  12. Ik heb enkele maanden terug nog een 13″ MacBook Air gekocht. Dit toestel is zeker niet overbodig.
    Het is goedkoper dan een MacBook. De batterij gaat een pak langer mee. De computer is veelzijdiger door zijn standaard poorten. Hij is een pak sneller dan de MacBook. Het toetsenbord is iets aangenamer om op te typen hoewel dat subjectief kan zijn.
    En hij is al zeer licht en dun.
    De contra voor de MacBook Air zijn vooral het scherm (die weliswaar geen retina is maar nu ook niet afgrijselijk is ook, het heeft de resolutie die vroeger op de 15″ MBPs zat) en bezels.
    Maar ik vind dat bovengenoemde voordelen nog altijd zwaarder doorwegen en toen mijn vorige 13″ Air na een accident de geest gaf heb ik er dan ook geen moment aan getwijfeld om hem, mijn gebruik in acht genomen, te vervangen door een nieuwe.

  13. Ik twijfel dus ook nog wat te doen..Ik wacht even 13 juni af, kijken wat ze zeggen, maar ik weet het nog niet..Als ik de Air configureer naar mijn maatstaven, komt hij aardig in de buurt qua prijs van de 12 inch Mac.. Keuzes, keuzes…..

  14. Origineel geplaatst door Rik
    Als ze dat doen zijn ze echt de weg kwijt, de Macbook Air heeft echt geen nut meer.

    Origineel geplaatst door Terry
    Euhm jawel. De MacBook Air is een paar honderd euro goedkoper dan de overige modellen en op veel vlakken beter.

    ‘Op veel vlakken beter’ :’) hahahaha.

  15. Ik hoop echt dat er de 13e een nieuwe MacBook Pro word aangekondigd. Wil graag de overstap vanaf Windows naar Mac gaan maken maar wel naar een nieuw model natuurlijk

  16. Ik stel de aankoop van een nieuwe mbp al enkele jaren uit. Ik gebruik mijn 2010 mpb nog elke dag als grafische vormgever, maar ik voel dat ik hem op pensioen moet sturen. Dit ga ik pas doen als apple een nieuw design uitbrengt van de mbp. Anders stap ik gewoon over naar de iMac 27″. Maandag weten we meer.

  17. Ik zou wel een 5k MacBook Air willen hebben…..

  18. Origineel geplaatst door Dee Es Naan
    Ik zou wel een 5k MacBook Air willen hebben…..

    Met MagSafe 2, 2 Thunderbolt poorten en 2 USB poorten, 3,5 mm headphone jack, betere microfoons.
    (En misschien 2 USB C poorten)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.