Reacties voor: Apple ontdekt probleem met MacBook Air 2018 moederbord, start reparatieprogramma

Apple heeft een probleem ontdekt met het moederbord van een 'zeer klein aantal' exemplaren van de MacBook Air 2018. Het bedrijf gaat het euvel gratis oplossen met een reparatieprogramma.

Reacties: 11 reacties

  1. Ik zou nooit zoveel geld betalen voor een laptop die zo vaak problemen heeft

  2. Mag hopen dat er ergens een lampje gaat branden dat het vlindertoetsenbord een faal is. Niemand vindt het erg om een laptop te hebben die 2mm dikker is. Zeker niet als daardoor het toetsenbord wel werkt (zoals verwacht voor deze prijzen) en -durf ik het te zeggen- wat extra aansluitingen.

    Kom op Apple..

  3. @Pieter: liever een windows kopen waar de problemen niet eens van gemeld worden, laat staan teruggeroepen worden zoals die van Apple? Go right ahead!

  4. Apple is zich echt al lang bewust van alle toetsenbord problemen. Meer dan wat kleine wijzigingen (folie etc) is simpelweg niet mogelijk. Pas als de nieuwe generatie zich aandient (compleet nieuw design) zal ook het toetsenbord substantieel worden gewijzigd – iets wat waarschijnlijk al lang in de la ligt bij Apple. Tot die tijd de Mac book niet als kruimelvanger voor je brood gebruiken… dan is er niks aan de hand met het huidige design en nog alle tijd een spaarbuffer voor de next gen aan te leggen.

  5. Origineel geplaatst door koekiemonster
    Mag hopen dat er ergens een lampje gaat branden dat het vlindertoetsenbord een faal is. Niemand vindt het erg om een laptop te hebben die 2mm dikker is. Zeker niet als daardoor het toetsenbord wel werkt (zoals verwacht voor deze prijzen) en -durf ik het te zeggen- wat extra aansluitingen.

    Kom op Apple..

    Typ jij op je moederbord? 🤔😉

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Origineel geplaatst door koekiemonster
    Mag hopen dat er ergens een lampje gaat branden dat het vlindertoetsenbord een faal is. Niemand vindt het erg om een laptop te hebben die 2mm dikker is. Zeker niet als daardoor het toetsenbord wel werkt (zoals verwacht voor deze prijzen) en -durf ik het te zeggen- wat extra aansluitingen.

    Kom op Apple..

    Het ging over het moederbord…. maar ok.

  8. Origineel geplaatst door Pieter
    Ik zou nooit zoveel geld betalen voor een laptop die zo vaak problemen heeft

    Hij heeft natuurlijk gewoon een punt. Als je kijkt hoeveel problemen er zijn met de huidige generatie Macbooks dan is dat natuurlijk ongehoord als je kijkt naar wat je ervoor betaalt. Ben ook blij dat ik nog gewoon een 2015 Macbook Pro heb. Uit de tijd dat je nog kwaliteit kreeg 😊.

  9. @Pieter: mijn Macbook Pro uit 2012 heeft nog nooit problemen vertoond en is nog steeds heerlijk snel. Nu al 7 jaar oud!

  10. Als je kijkt welke problemen de huidige generatie Macbooks allemaal heeft en je zet dat af tegen de prijs die je ervoor betaalt is, dan is ‘t toch eigenlijk gewoon niet in orde?

  11. 2007, 2008 en 2010 modellen van de MBP hadden allemaal moederbordproblemen (door oververhitte GPU).
    GPU raakte oververhit>moederbord kapot wegens vastgesoldeerde GPU’s.
    Apple heeft deze steeds onder garantie vervangen.

    MBP’s zijn altijd al een zorgenkindje geweest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.