MacBook Air in het blauw (concept).

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple werkt aan nieuwe MacBooks in meerdere kleuren’

Het lijkt erop dat Apple werkt aan nieuwe gekleurde MacBooks, zo beweert een bron die eerder ook al een juiste voorspelling gaf. Maar welke kleuren gaat Apple gebruiken?

Reacties: 9 reacties

  1. Zolang ze grijs/zilver en space gray/matte black maar blijven aanbieden maakt het mij niet uit.

  2. Ik vind het prima. Ik wacht alleen op een Mac mini met een verbeterde versie van de M1 chip waar ik rechtstreeks 3 schermen op kan aansluiten…

  3. Origineel geplaatst door Maarten
    Zolang ze grijs/zilver en space gray/matte black maar blijven aanbieden maakt het mij niet uit.

    Amen!

  4. Een high end MacBook Air ??

    Ik associeer MacBook Pro met high-end of mis ik iets ?

  5. @Rik: Eens! Al die kleuren boeien me niet

  6. Ik hoop gewoon op een verbeterde m1 chip die niet continu vastloop / reboot.
    Vroeger kocht je een Apple omdat die niet vastliepen…

  7. Voor welke doelgroep wordt de Pro lijn als de M1 al uitstekend presteert? 3D/AI/AR/VR ?

  8. Een MacBook Air met een verbeterde M1 of M2 zie ik nog niet zo snel verschijnen. De iMac is pas net opnieuw uitgebracht en het zou gek zijn als Apple zo snel met een verbeterde versie kwam. Denk pas dat we de M2 pas in 2022 in de air terug zien. Een M2 in een MacBook Pro klinkt wel logisch voor het najaar. Hopelijk kan de iMac daar ook mee uitgerust worden.

  9. Origineel geplaatst door WvB22
    Een MacBook Air met een verbeterde M1 of M2 zie ik nog niet zo snel verschijnen. De iMac is pas net opnieuw uitgebracht en het zou gek zijn als Apple zo snel met een verbeterde versie kwam. Denk pas dat we de M2 pas in 2022 in de air terug zien. Een M2 in een MacBook Pro klinkt wel logisch voor het najaar. Hopelijk kan de iMac daar ook mee uitgerust worden.

    Ik zie de M chips eerder in een 2/3 jaars cyclus van elk productlijn, wellicht een jaar ertussen met een kleine upgrade van beter scherm, 5G, toetsenbord en/of draadloos opladen etc. MacbookAir M1 (’20) M2 (’23) M3 (’26),MacbookPro M1X/M2 (21) M3 (’24) etc etc. Je zou haast. moeten verwachten dat naast de M chip ook nog een chip komt die als extra videokaart het systeem een boost geeft voor de pro modellen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.