Reacties voor: Sommige MacBook-modellen uit 2013 en 2014 zijn binnenkort ‘verouderd’

Geen reparaties meer
Apple heeft enkele MacBook-modellen uit 2013 en 2014 op de lijst van 'vintage' en 'obsolete' gezet. Vanaf eind april gaat het in en het betekent dat je niet meer zo gemakkelijk reparaties kunt laten uitvoeren.

Reacties: 5 reacties

  1. Wel een vreemd moment om dat nu te doen. Alle Apple stores zijn dicht en reparaties zijn nu helemaal niet mogelijk. Geef mensen met zo’n model iig nog even de tijd om hun model nog te laten repareren.

  2. Gelukkig is er nog ebay en youtube om zelf hardware reparaties uit te voeren. Zelfs voor een leek als ik was het kinderspel om mijn ssd en batterij te vervangen.

  3. Gelukkig zijn er ook nog winkels zoals microforce in België

  4. Binnenkort mijn MacBook Pro 13 inch uit 2015 maar eens inruilen voor iPad Pro, die er tegenwoordig te weinig mee om hem te houden.
    Die 1ne keer dat effe normale pc nodig heb kan ik me desktop openen met windhoos, waar ook af en toe spelletje op speel nog.

  5. Die dingen performen met een SSD er in nauwelijks minder dan de nieuwste MacBook Pro’s. Intel heeft 10 jaar stil gestaan. De support mag ook stilstaan wat mij betreft en dus nog een tijdje doorlopen. Geen enkele reden om een nieuwe aan te schaffen of support te droppen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.