Reacties voor: Gerucht: ‘Nieuwe 12-inch MacBook krijgt snellere Amber Lake-chips’

Voor komend najaar staat er een update voor de 12-inch MacBook op de planning. Er zijn nu specificaties gelekt van nieuwe Intel Amber Lake-chipset die geschikt is voor een nieuwe versie van Apple's lichtste MacBook.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik ben toe aan een nieuwe macbook (nu heb ik een macbook pro). Is het verstandig om nu (al) de nieuwe macbook pro 2018 te kopen of beter even afwachten welke macbooks ze nog gaan voorstellen dit jaar?!

    • @Michael:

      Ligt er aan of je het geld heb voor de pro, en al die hoge spes van de pro nog wel nodig heb.
      Als ik nu moet gaan kiezen koop ik de pro niet meer, tenminste ik zou mode nog kopen als er geen Touch Bar is.
      Ik ga geen 2000 euro voor een laptop neerleggen, ik doe er daarvoor gewoon echt te weinig mee.

  2. Ligt eraan of je het geld hebt voor de nieuwe Pro. Beter dan de Pro worden deze niet.

  3. Origineel geplaatst door Michael
    Ik ben toe aan een nieuwe macbook (nu heb ik een macbook pro). Is het verstandig om nu (al) de nieuwe macbook pro 2018 te kopen of beter even afwachten welke macbooks ze nog gaan voorstellen dit jaar?!

    Ik kan je garanderen dat er geen andere Macbook Pro’s dit jaar komen. Wellicht wel Macbooks, dus de smalle 12″ en héél misschien een vernieuwde Air, maar absoluut geen Pro’s.

    Je kan overwegen je aankoop uit te stellen met een maand, zodat je een model uit een eventuele nieuwere productiebatch zal ontvangen. De druk bij Macbooks is echter veel kleiner dan bij iPhones, dus ik betwijfel of er kinderziektes zullen zitten in de eerste batches, dus waarschijnlijk heeft dat advies dan ook geen zin.

    Resumé: Lekker kopen!

  4. Hopen dat ze er eindelijk een 2e USB-C poort opzetten. Ik vind 1 poort zoals bij het huidige model wel heel erg karig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.