Reacties voor: Mac-verkopen afgelopen kwartaal gedaald in afwachting van nieuwe modellen

Hoewel de PC-markt qua verkopen al een flinke tijd in een neerwaartse spiraal zit, zijn ook de verkoopcijfers van de Mac-lineup flink gedaald. In afwachting van nieuwe modellen, werd het afgelopen kwartaal 13% minder Macs verkocht dan een jaar geleden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Die nieuwe MacBook Pro kan niet snel genoeg komen! Mijn huidige uit 2009 kan alles nog maar net aan.

    Hoe tof zou een mat zwarte uitvoering zijn, zoals de nieuwe iPhones.

  2. Hoe lang van te voren wordt doorgaans een Apple event aangekondigd? Als het in oktober gaat plaatsvinden zou er toch deze week op zijn minst een uitnodiging uit moeten gaan?

  3. Ik hoop mijn kerstbonus aan een vette nieuwe iMac uit te geven 🙂

  4. Origineel geplaatst door GIJSPARADIJS
    Die nieuwe MacBook Pro kan niet snel genoeg komen! Mijn huidige uit 2009 kan alles nog maar net aan.
    Hoe tof zou een mat zwarte uitvoering zijn, zoals de nieuwe iPhones.

    Die van jou is nog nieuw! 😉 .. mijn late-2008MBP begint nu echt serieuze problemen te krijgen. Begin zo nu en dan verticale strepen op het scherm te krijgen. Kom op Apple, schiet op met die nieuwe MBP’s.

  5. Origineel geplaatst door Buck
    Hoe lang van te voren wordt doorgaans een Apple event aangekondigd? Als het in oktober gaat plaatsvinden zou er toch deze week op zijn minst een uitnodiging uit moeten gaan?

    As far as I know stuurt Apple altijd persuitnodigingen één week voor het event. De huidige geruchten speculeren over een event in de week van 24 oktober. Dus ik verwacht volgende week dinsdag/woensdag een nieuwsbericht op iCulture en andere sites.

  6. Wacht echt al te lang hierop.. Ga in november naar Engeland dus hoop daar eentje goedkoop te kunnen kopen! Heeft iemand daar ervaringen mee?

  7. Kan ook niet wachten nadat 3 weken geleden m’n MacBook Air een rosé uitvoering werd van binnen…
    Wil niet nu een gedateerd product gaan aanschaffen. Zou heel graag weten wat Apple met de Air gaat doen om dan een keuze te maken voor de 12″ van nu of de vernieuwde 13″ Air…

  8. Origineel geplaatst door Emiel
    Kan ook niet wachten nadat 3 weken geleden m’n MacBook Air een rosé uitvoering werd van binnen…
    Wil niet nu een gedateerd product gaan aanschaffen. Zou heel graag weten wat Apple met de Air gaat doen om dan een keuze te maken voor de 12″ van nu of de vernieuwde 13″ Air…

    Wat heb je nodig qua Macbook? Lijkt mij dat ze de Macbook en Macbook Air lijn gaan fuseren. Mochten ze de Air gaan upgraden dan zal het sowieso een budget Macbook blijven, zonder retina scherm. Verwacht ook geen quad-core processor of dikke GPU.

    However, benchmarks tonen aan dat de Macbook (early 2016, base model) een lagere score (~2600) heeft dan het basis model (early 2015) van de air (~2950). Vergelijk even de specificaties van beide modellen en bepaal waar je verlangens liggen.

    Let op: het is zelfs onzeker of er een nieuwe Macbook Air uit gaat komen.

    Maar goed, iedereen kan er natuurlijk ook naast zitten en presenteert Apple tegen alle verwachtingen in toch andere producten, einde van de maand.

  9. Evenement is 19 oktober, uitnodigingen worden vandaag verstuurd.

  10. @GIJSPARADIJS: Pas maar op… mijn 2009 model is van de één op de andere dag ‘overleden’. Deed het tot vorige maand nog prima : ( Reparatie is te duur voor zo’n ‘vintage mac’, dus ik smacht nu naar de releases.

  11. Origineel geplaatst door Daan
    Evenement is 19 oktober, uitnodigingen worden vandaag verstuurd.

    Waar baseer je dat op? : )

  12. @Erwin: Ik heb een keer iets over 19 oktober gelezen. (Iets van 18-19 stond er toen op iCulture) maar ik hoop het vooral heel erg. 😬

  13. @Erwin: Ik zei het toch!! 😩😩😭😭

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.