Reacties voor: Apple ruimt op: nieuwe Mac Pro in aantocht?

Apple heeft meerdere supportpagina's op de website over de Mac Pro gearchiveerd, waardoor deze niet meer bijgewerkt worden met nieuwe informatie. Het model verscheen bijna drie jaar geleden, wat kan wijzen op een nieuwe versie.
Lees het complete artikel → Apple ruimt op: nieuwe Mac Pro in aantocht?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Het lijkt me wel dat Apple een update van de Mac Pro redelijk goed geheim kan houden aangezien deze in de USA geproduceerd word.

  2. Persoonlijk ben ik er niet in geïnteresseerd, maar het zou mooi zijn als professionele lijn (Mac pro & display) bij Apple eens grote upgrades krijgen… Het heeft te lang geduurd.

  3. Ik ben benieuwd of Apple in oktober nog een Mac only event gaat doen. De Macbooks (Pro & Air) verdienen wel wat aandacht. Samen met een nieuwe Mac Pro, iMac en 5K displays is Apple weer helemaal up to date voor de komende tijd.

    Vernieuwd ontwerp voor de MBP, geupdate MBA (zal de laatste zijn, totdat ze hem eruit halen en de MB daalt in prijs), geupdate Mac Pro en iMac en een nieuw ontwerp voor de 5K schermen. Alles op Kaby Lake draaiende. Dat zijn mijn voorspellingen/wensen

  4. @Thomas: haha totaal niet

  5. Je kunt nog steeds Mac Pro’s kopen en de volgende dag afhalen… Ook in NL: http://www.apple.com/nl/shop/buy-mac/mac-pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.