Reacties voor: Zo kan een nieuwe Mac Pro eruit zien

Hoe gaat een toekomstige Mac Pro eruit zien? Hoewel dit model al drie jaar niet meer vernieuwd is, heeft een Duitse ontwerper een nieuw model uitgetekend.
Lees het complete artikel → Zo kan een nieuwe Mac Pro eruit zien
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Hoe lang heeft het vorige model mac pro (behuizing) bestaan?

    Als er een upgrade komt, dan alleen de binnenkant, het model zelf is natuurlijk sensationeel mooi

  2. Dit soort ‘nieuws’ is absoluut zinloos. De betreffende ontwerper werkt niet voor Apple en kan dus van alles verzinnen. De kans dat het waarheid wordt is nagenoeg nul.

  3. In het concept heeft de nieuwe Mac Pro maar liefst twintig aansluitingen: vier keer USB 3, vier keer Thunderbolt 2, acht keer Thunderbolt 3 (USB-C), twee keer Ethernet en twee keer HDMI.

    Iemand heeft veel te veel fantasie.. Of in ieder geval nog nooit gehoord van daisychainen en monitoren gebruiken als I/O-hub.

  4. Apple maakte al een veel indruk met hun eerste Mac Pro, laten we wachten totdat hij word aangekondigd word

  5. In het concept heeft de nieuwe Mac Pro maar liefst twintig aansluitingen: vier keer USB 3, vier keer Thunderbolt 2, acht keer Thunderbolt 3 (USB-C), twee keer Ethernet en twee keer HDMI.

    Origineel geplaatst door Sander

    Iemand heeft veel te veel fantasie.. Of in ieder geval nog nooit gehoord van daisychainen en monitoren gebruiken als I/O-hub.

    Het zou zomaar kunnen… Pak maar een willekeurig high-end moederbord voor “Windows” met x99 of z170 chipset tel de hoeveelheid aansluitingen maar
    Is. En dan heb ik het niet over de nieuwe kaby-lake generatie.

  6. Ik denk dat een toekomstige mac, of het nu een iMac, MacBook of MacPro is, wellicht op een door Apple zelf ontworpen chipset draait ipv Intel. Dat biedt mogelijkheden om alles in eigen hand te houden en de afhankelijkheid van Intel te elimineren. En ook de optie om IOS en MacOS meer naar elkaar toe te laten groeien.. Tim Had het ook over ‘desktops’, dat zegt waarschijnlijk al genoeg, omdat hij niet over (i)Macs sprak !

  7. @Fritsie: Op dit moment zijn door Apple zelf ontwikkelde chips voor iPhone en iPad top of the line. Als ze dit door zouden zetten naar Desktop pc’s dan zijn er aardig wat overbruggingen te maken. Zoals bijvoorbeeld het feit dat intel x86 draait en de door Apple zelf ontwikkelde chips op ARMV7. In dat geval moeten ALLE applicaties daar ready voor gemaakt worden. En zo zijn er nog wel wat dingen en denk dat dit nog te grote overbruggingen zijn.

    Apple is juist jaren geleden afgestapt van PowerPC naar x86 omdat het systeem eigenlijk nergens anders meer werkt gebruikt en daar door ook niet meer onderhouden.
    In die tussen tijd had Intel al wel grote stappen gezet zoals het integreren van AMD64. Want PP had al wel 64 bits ondersteuning alleen de chips van Intel nog niet. Mede daardoor is Apple toen overgestapt.

    (Kleine disclaimer: uit mijn hoofd, maar dat is wel het verhaal in grote lijnen 😇)

  8. Apple stopt met desktops

  9. Als eigenaar van de huidige generatie Mac Pro ga ik dit ding never nooit niet halen. Video editors wereldwijd hebben zware problemen met die Mac. De duurste twee videokaarten gaan aan de lopende band kapot. Bij mij al voor 2000 euro aan reparaties. Google voor de grap even “firepro d700 glitches”. Mag best aandacht voor komen. Apple weet dat dit bij alle Mac Pro’s speelt, ook buiten het huidige terugroepprogramma, maar weet het mooi uit de media te houden. In Amerika loopt al een rechtszaak tegen ze.

  10. Mag van mij zo in productie. Ziet er goed uit en is weer uit te breiden en te upgraden. Inclusief de vernieuwende koeling. Maar dit keer nergens een aan/uit knop?!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.