Mac mini 2023 met Studio Display

Reacties voor: Nu te koop: Mac mini 2023 en dit zijn de beste prijzen

Vanaf vandaag is de nieuwste Mac mini 2023 officieel te koop. De Mac mini 2023 is goedkoper geworden, maar er zijn ook uitvoeringen die juist duurder zijn geworden. Hoe zit dat? In dit artikel zetten we de prijzen van de Mac mini 2023 voor je op een rij (met de beste deals), zodat je weet wat je moet kiezen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Vervangt de mini met M2 Pro dan ook de Mac Studio?

  2. Hier zie ik uiteenlopende meningen over op internet als je de mini M2 pro vergelijkt met het instapmodel van de M1 Studio. De processor specs zijn gunstiger voor de mini pro, maar de koeling, standaard geheugen en poorten zijn weer gunstiger voor de studio. Het hangt er vanaf wat je met je computer wil doen welke eisen voor jou het beste uitpakken. Groot vraagteken zou zijn, of de M2 pro voldoende koeling krijgt in de mini als hij hard moet werken. Hij zou meer warmte ontwikkelen dan de M1. Hier zou nog wel eens wat gedoe over kunnen ontstaan…

  3. Origineel geplaatst door Siebren
    Vervangt de mini met M2 Pro dan ook de Mac Studio?

    Nee want die krijgt de M2 Max en Ultra

  4. Origineel geplaatst door Walden
    Hier zie ik uiteenlopende meningen over op internet als je de mini M2 pro vergelijkt met het instapmodel van de M1 Studio. De processor specs zijn gunstiger voor de mini pro, maar de koeling, standaard geheugen en poorten zijn weer gunstiger voor de studio. Het hangt er vanaf wat je met je computer wil doen welke eisen voor jou het beste uitpakken. Groot vraagteken zou zijn, of de M2 pro voldoende koeling krijgt in de mini als hij hard moet werken. Hij zou meer warmte ontwikkelen dan de M1. Hier zou nog wel eens wat gedoe over kunnen ontstaan…

    Ik denk dat dat wel goed zit. Volgens mij heeft de Mac mini meer koelend vermogen dan de 14” MacBook Pro. En die wordt amper warm.

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt voor de release van de nieuwe Mac mini 2023.

  6. Kun je op deze Mac Mini ook 2 van die 27″ Apple screens aansluiten via USB-C? Of moet je dan een via USB-C en een via HDMI inpluggen?

  7. Origineel geplaatst door Sjakie
    Kun je op deze Mac Mini ook 2 van die 27″ Apple screens aansluiten via USB-C? Of moet je dan een via USB-C en een via HDMI inpluggen?

    Als ik het zo lees is het antwoord, ja je kan twee van die schermen aansluiten op de Thunderbolt poorten.

    The HDMI and Thunderbolt ports the Thunderbolt icon on your Mac mini support video output, so you can connect an external display, a projector, or a high resolution TV.

    For Mac mini with Apple M2, you can connect up to two external displays in the following configurations:
    Connect one display with up to 4K resolution at 60 Hz using the HDMI port.
    Connect one display with up to 4K resolution at 60 Hz using the HDMI port and one display with up to 6K resolution at 60 Hz using a Thunderbolt port.

    Connect one display with up to 6K resolution at 60 Hz and one display with up to 5K resolution at 60 Hz using the Thunderbolt ports.

    https://support.apple.com/en-gb/guide/mac-mini/apd8e4fbbb97/mac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.