Reacties voor: Hebben Mac-gebruikersgroepen nog toekomst?

Mac User Groups waren ooit de spil van de Apple-community. Nu worden de groepen steeds kleiner, omdat er nauwelijks nieuwe leden bij komen. Maar het enthousiasme voor Apple is nog steeds erg groot.
Lees het complete artikel → Hebben Mac-gebruikersgroepen nog toekomst?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Mijn eerste stappen online zette ik bij SpiderNet, feitelijk ook een MUG.
    Helaas stopte de ondersteuning van de TeleFinder-software en ging SN ter ziele.
    Nu is er enkel nog een site en beperkte hosting van sommige emailadressen.
    Via SN ook Klokhuis leren kennen.
    Maar met forums op internet en sites als iCulture is het allemaal wat achterhaald inmiddels…

  2. Nou ja, blijk al jaren vlakbij eentje te wonen, nooit geweten😳. En ook al jaren Mac gebruiker notabene!

    Toch maar ‘s kijken hoe actief deze (M)UG nog is…

  3. Ik weet het nog wel. Stamt nog uit de tijd dat het een hit was van Vader Abraham: ‘Uche uche uche uche uche, het stikt hier van de MUGgen’. Maar da’s lang geleden. wist niet dat het nog bestond.

  4. 1984 1e Macintosh (en dus MUG)
    1973 uche uche uche

  5. Ik was lid van SpiderNet. En ben twee keer bij een Klokhuisdag geweest. Was op zich wel leuk. Alleen verbinden met SpiderNet via m’n Teleport Platinum modem kon af en toe wel ‘s in de papieren lopen. We deden dat immers via een gewone PTT-telefoonlijn 🙂 Software uitwisselen deed je met mensen die je ontmoette op SpiderNet en dan, na een afspraak, middels ZIP-drives 😀

    Via een Mac SE, een Performa 630, een PowerMac 7500 nu nog steeds een MacBook Pro mid 2009. Een zeer gering aantal computers voor zo’n lange periode. Zegt toch ook wel weer iets over de kwaliteit.

  6. Binnen hcc is er een Apple interessegroep die niet in aantal afneemt maar groeit door ondersteuning en kennisuitwisseling in tientallen plaatsen en via tiplijsten.nl elke maand meer dan 8000 iPhone, iPad en Mac tiplijsten versturen waarin ze de meest praktische tips op een rijtje zetten. Hier kun je online de laatste iPhone tiplijst inzien met alle komende activiteiten.
    In den Bosch en op de MegaCompUfair computerbeurs de Bilt wordt bijv. in september een presentatie gegeven over het onderwerp “Gemakkelijk je foto’s en films bewaren en bekijken” (link naar recent artikel over dit onderwerp).

  7. Origineel geplaatst door ikke
    1984 1e Macintosh (en dus MUG)
    1973 uche uche uche

    1980 Apple ][ (en dus AUG)
    1984 1e Macintosh (en dus MUG)
    1973 DEC PDP-11

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.