Reacties voor: Gerucht: ‘Apple heeft Mac met Face ID en touchscreen in ontwikkeling’

Apple zou bezig zijn met het testen van Face ID op de Mac. Er zijn prototypes gemaakt die ook voorzien zijn van een touchscreen. Daarmee zou een soort combinatie van MacBook en iPad Pro kunnen ontstaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Lijkt me als vanzelfsprekend dat dit de Mac gaat bereiken. En het lijkt me een verademing gewoon voor je Mac gaan zitten en aan de slag..

  2. Welkom Apple bij het face id en touchscreen world. Microsoft heeft dit nu al een aantal jaren met succes op zijn Microsoft Surface pc met Windows 10 staan, en uit eigen ervaring werkt dit super!!. Touchscreen is toch wel een must voor mensen die combinatie willen van laptop en tablet 2-1 oplossing. Wil graag aan mijn klanten op beide platform (Mac en Windows) deze ervaring delen.

  3. Wat mij betreft heeft Steve Jobs het echt bij het rechte eind. Touchscreen op laptop of desktop slaat de plank echt mis. Dat Windows dit al jaren toepast zegt helemaal niets. Wat misschien wel perspectief zou hebben is een iPad die als touch screen gebruikt kan worden in combinatie met een desktop. Gewoon horizontaal dus, terwijl je verticaal het beeldscherm bekijkt.

  4. @Dennis: Indirect kun je dit nu al, door met Apple Watch je Mac te ontgrendelen 🙂

  5. Tim Cook: “You can converge a toaster and a refrigerator,” but it won’t please anyone”.

  6. Zal wel een aardige duit gaan kosten. En dat voor een device die door de hele family wordt gebruikt. Ik ontgrendel nu met mijn Watch (en heb een MacBook uit 2013…)

  7. Moet ik elke keer mn post-it steeds van de webcam afhalen.. Geef mij toch maar touch-id 😋

  8. i’m here for it

  9. Ik snap eigenlijk niet waarom FaceID zo moeilijk is, de hardware lijkt me het probleem niet. Ruimte genoeg ook, dus kom maar door in de volgende generatie MacBook (pro)’s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.