Reacties voor: ‘De Mac App Store mag wel eens opgeruimd worden’

De Mac App Store staat vol misleidende apps die de logo's van Microsoft Office, Adobe Indesign en andere bekende software imiteren. Terwijl Apple de onervaren gebruikers juist zou moeten behoeden voor een miskoop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Mee eens, Apple moet de Mac App Store eens opruimen. Daarnaast zou Apple ontwikkelaars moeten verleiden om ook apps voor de Mac te maken door bijvoorbeeld apps die op meerdere platformen (macOS, tvOS, iOS en watchOS) werken eerder te reviewen en goed te keuren dan apps die slechts op één platform werken. Misschien dat de Mac App Store dan niet alleen wordt geopend om macOS en apps te updaten.

  2. Misschien een beetje off-topic maar ik vraag me al lang af waarom mac-apps zo duur zijn in vergelijking met ios-apps…

  3. Origineel geplaatst door Jan Willem
    Misschien een beetje off-topic maar ik vraag me al lang af waarom mac-apps zo duur zijn in vergelijking met ios-apps…

    Dit stamt af van vroeger toen moest je voor iOS en mac een aparte ontwikkelaarslicentie nemen

  4. Opruimen en echte programma’s zoals bijv. Sketch weer in het daglicht zetten!

  5. De Mac App Store gaat nooit iets worden als Apple 30% van de prijs snoept. Direct via de ontwerper kopen is goedkoper en heeft de beperkingen van de apps niet.

    Daarnaast is het een ondergeschoven app op de Mac. Zou de combinatie met iOS en AppleTV App Store gemaakt moeten worden. Het is allemaal zo versplinterd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.