Reacties voor: Bekijk de maansverduistering en rode maan met deze apps

Wil je de maansverduistering bekijken, gebruik dan deze apps om te kijken waar de maan zich bevindt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Waar je moet kijken? Die grote bal in de lucht valt wel op…

  2. Mooie shot voor de iphone 6s van jullie 😜👍🏾👍🏾👍🏾

  3. Origineel geplaatst door Mark
    Waar je moet kijken? Die grote bal in de lucht valt wel op…

    Inderdaad. Dit artikel slaat echt nergens op en is gewoon cheap hits genereren. Waar je moet kijken pfff.

  4. Gratis tip!!
    Ga naar buiten en kijk omhoog.
    Zie je de maan?
    Ja = onbewolkt
    Nee = bewolkt

    Daar heb je geen app voor nodig.
    Had van Gonny van der Zwaag iets meer verwacht.

    P.S.
    De maan is nu volledig zichtbaar, dus het is onbewolkt 😉

  5. Kijken op het nieuws morgen en vannacht lekker nog een paar keer omdraaien……

  6. Wow zeg. We maken deze website met plezier, maar soms denk ik wel eens… niet alle bezoekers komen hier met dezelfde positieve instelling.

    Even ter info: ik zag op het journaal dat de maansverduistering waarschijnlijklijk moeilijk zichtbaar zou zijn vanwege bewolking, vooral in Zuid-West Nederland. Dat leek me een mooie aanleiding om mensen te informeren welke apps je dan eventueel kunt gebruiken.

    Geen sluwe intentie, zoals sommige reageerders hier suggereren, maar gewoon om mensen te informeren, als we denken dat we lezers daarmee een plezier kunnen doen, zoals we wel vaker doen bij actuele gebeurtenissen.

    Jammer dat er een paar slechtgehumeurde mensen rondhangen, die het meteen in het negatieve moeten trekken. Valt me echt tegen. Ik raad ze aan om het artikel nog eens goed te lezen. Het gaat niet over apps om de hoeveelheid bewolking vast te stellen, maar om te kijken wat er nog meer aan de sterrenhemel te zien is.

  7. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Even ter info: ik zag op het journaal dat er een maansverduistering zou zijn en dat die waarschijnlijklijk moeilijk zichtbaar zou zijn vanwege bewolking, vooral in Zuid-West Nederland. Dat leek me een mooie aanleiding om mensen te informeren welke apps je dan eventueel kunt gebruiken.

    Beste Gonny,

    Bewolkt is bewolkt en daar helpt geen enkele app tegen, hoe goed ook bedoelt.
    Jouw artikel “suggereert” dat de genoemde apps de bewolking wegneemt en je zicht verbeterd en dat is niet zo. Daarbij opgemerkt, dat je geen app nodig hebt om de maan te zien.

    Ik zou dit artikel zo niet hebben geschreven 😉

  8. Ik vind het leuk dat hier ook aandacht aan word gegeven. En als iemand het niet wilt lezen klikt diegene het artikel toch gewoon niet aan? Net als dat ik de reacties van die mensen niet lees

  9. @Gonny van der Zwaag: Niet van wakker liggen meid.
    Goed doen voor iedereen kan je toch niet.
    Ga proberen er van te genieten, als het lukt natuurlijk 😉

  10. Fantastisch! Sky Guide is mijn favoriet. Ik kan me niet meer herinneren waarom maar Star Walk beviel me niet zo.
    Overigens zal lichtvervuiling niet echt een issue zijn voor de maan, die is fel genoeg (en meestal is de maan juist een bron van lichtvervuiling).

  11. Als je tijdens zo’n verduistering de maan niet meer kan vinden DAN zijn die apps wel handig, en daar schrijft ze dan ook over!

    En als je het als azijnzeiker niet leuk vind om te lezen, waarom neem je dan de moeite om het te lezen, laat staan dat je de moeite neemt om te reageren?? Doe dat lekker op dumpert ofzo 👋🏻 stakkers

    Thnx gonny 👍🏻✌🏻️

  12. Nu kom je toch zelf ook een tikkie humeurig over Gonny. 😉
    De kop van het artikel is (onbedoeld) erg komisch “zie de maan met deze apps”. 🙂
    Leuk artikel verder hoor, keep up the good work!!

  13. @Gonny van der Zwaag: Ook echt, gelukkig kan ik alle artikelen goed waarderen.

  14. @Gonny van der Zwaag: waarom je zo uit de tent laten lokken… je weet toch dat wanneer je online schrijft je altijd azijnzeiker en zuurpissers over je heen krijgt….

    Ook al vind ik het artikel niet zo boeiend…

    Keep up the good work indeed!!

  15. Ik heb de maan vanmorgen in het rood met eigen ogen gezien. Dankzij starwalk wist ik waar de maan stond want deze stond recht boen ons huis en kon ik niet vanuit het raam zien.

    Dus toch wel handig zo’n appje!

  16. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Wow zeg. We maken deze website met plezier, maar soms denk ik wel eens… niet alle bezoekers komen hier met dezelfde positieve instelling.

    Ik heb soms ook het gevoel dat deze website een hangplek geworden is voor übernegativo’s. Hartelijk dank voor het artikel. Heb het opgenomen in Day One. 😉

  17. Toch vreemd, jullie mogen apps wel de grond in boren, afkraken en jullie “macht” misbruiken om een app te laten floppen. Maar als iemand commentaar heeft op een typfout, taalfout, rare zin of een apart (affiliate?) artikel dan hebben “wij” slechte intenties? Mogen de bezoekers dan helemaal geen commentaar meer geven? Sluit dan maar overal de reactie mogelijkheid dan ben je daar ook vanaf.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.