Reacties voor: Maakt Steve Jobs zijn comeback op WWDC?

De recente berichten over Steve Jobs, die achter de schermen nog steeds nieuwe producten test, zouden een gericht informatielek kunnen zijn. Apple zou daarmee buzz kunnen creëren dat Jobs tijdens WWDC zijn terugkeer maakt bij Apple én aan spannende nieuwe producten werkt.
Lees het complete artikel → Maakt Steve Jobs zijn comeback op WWDC?

Reacties: 14 reacties

  1. en nu maar hopen op uitstel van de nieuw iPhone.
    eerst deze os 3.0 up to date maken en dan verder kijken…

    Beterschap

  2. Haha dat laatste zou wel heel grappig zijn inderdaad!

  3. Jobs is the best! Alhoewel Scott ook wel grappig is!

  4. @Frits: wss niet, als je kijkt naar de vorige iPhones en hun FW’s: by de eerste gen was het 1.x.x, 2e 2.x.x en de 3e dus 3.x.x, anders was het wel fw 2.3 geweest.

  5. Origineel geplaatst door Frits
    en nu maar hopen op uitstel van de nieuw iPhone.
    eerst deze os 3.0 up to date maken en dan verder kijken…Beterschap

    hoezo uitstel.. waar slaat dat nou weer op.. mensen met een 2G willen ook weer een nieuwe iPhone en gewoon in juni.. laat em maar snel komen.. hopelijk lekken er snel foto’s ervan uit.. wil wel eens weten hoe ie eruit gaat zien 😀

  6. Heren, niet van stapel lopen. Waar halen jullie dit vandaan? Jobs komt pas eind juni terug. Dit heeft het management zelf gezegd tegen “the wallstreet journal”. Zie macrumors: Apple spokesman Steve Dowling is quoted as saying “Steve continues to look forward to returning to Apple at the end of June.”

  7. Ik denk ook niet dat Steve op de WWDC er zal staan.

    Wat wel iets spijtig is is dat iedereen grote verwachting heeft voor de nieuwe iPhone op de WWDC. De Mac komt weer een beetje in de vergeethoek.

    Of zullen ze het deze keer anders aanpakken? Een aparte show voor de nieuwe iPhones en een krachtige show voor Snow Leopard op de WWDC?

    Hoe dan ook…elke ontwikkelaars kijkt hoopvol toe naar de WWDC.

  8. Ik denk eerder dat Schiller op het podium gaat staan en praten over Snow Leopard, eventueel de nieuwe iPhone en verwanten, maar niet in het grote licht. WWDC is en blijft nog steeds de WorldWide DEVELOPPER CONFERENCE (== voor software ontwikkelaars)

  9. Tis een soort god voor de nerds geworden. Ik kan niet tegen die arrogantie. Weg met die kerel.

  10. Ik denk dat er vooral gepraat gaat worden over Snow Leopard, daar ben ik ook meer benieuwd naar. De iPhone is een leuke One more Thing(net als 2007… but there is one more thing en dan komt een revolutionair apparaat :p)

  11. Ik heb de pech gehad dat mijn 3G iPhone gestolen werd op vakantie heb een nieuwe gekocht deze keer een 16GB.Kom nu niet zeggen dat er al een nieuwe op komst is voor juni da geloof ik niet zijn er bewijzen??

  12. Eigenlijk wel sneu dat een bedrijf zo afhankelijk lijkt te zijn als Apple van Steve Jobs. Snap het deels wel want niemand kan ontkennen dat het charisma groot is van Steve. Maar aan de andere kant kent iedereen het gelikte praatje nu toch wel een keer met het geijkte zwarte shirt met col en spijkerbroek. Het is mij net allemaal even te gemaakt allemaal. Krijg er af en toe zo’n tell sell gevoel bij. “It’s amazing Steve!”.

  13. Wie zult wachten, kan het zien.

  14. @Pr4n4: Wat een aparte reactie. Je hebt uiteraard recht op je eigen mening, maar je kunt je misschien eens verdiepen in zijn achtergrond in de automatisering. Ik zou me gelukkig prijzen als ik ook maar een schijntje had gedaan van wat hij heeft gepresteerd…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.