Reacties voor: Maak van je iPad een laptop met de Keyboard Folio

Maak van je iPad een laptop met de Keyboard Folio, een leren case voor je iPad met een geïntegreerd Bluetooth-toetsenbord.
Vincent Davids -

Reacties: 18 reacties

  1. Grappig bedacht! En voor wie meer wil typen ook vast handig. Snap alleen niet zo goed waarom je er nou weer een laptop van wil maken terwijl het juist zo mooi is alleen een tabletje te hebben. Verder vraag ik me af hoe het werkt als je de case dicht doet, gaan die toetsen dan niet tegen je scherm aan zitten??

  2. wat een onzinnige accessoire

  3. Zo nog een harde schijf eraan koppelen en DVD en je hebt een laptop… wat een onzin allemaal. zie je dat langzamerhand er van dit apparaat de tekortkomingen naar boven komen en iedereen er op wil inspringen… Voor e 300 meer heb je een goede laptop die meer kan…

  4. dan koop je toch gewoon een laptop.. of nog beter, macbook 🙂 wat een nutteloze dingen toch weer

  5. Nutteloos?

    Ik maak veel gebruik van mijn iPad maar mis soms on the road wel een ramplankje met als gevolg dat ik toch mijn MBP meezeul.

    Maar goed, ik zal het ding niet kopen want ik zal vaak juist geen toetsenbord mee willen nemen. Dus ik ga voor een los BT toetsenbordje van Apple.

  6. @marc middenkoop: Het zijn niet de beperkingen die steeds meer naar bovenkomen, het zijn de mensen die blijven denken dat een Ipad hetzelfde als een laptop is. En hem dus ook als dusdanig willen gebruiken..

    Ik ben blij met mijn Ipad én met mijn laptop. En ik gebruik mijn Ipad onderweg op reis, en thuis wanneer ik snel iets wil opzoeken of foto’s wil laten zien of met mijn vrienden via wifi games..

  7. Als je zoiets koopt/gebruikt heb je toch echt niet de filosofie achter de iPad begrepen! Koop dan gewoon een laptop!

  8. Koop dan de clamcase,
    komt eind 2010,
    diet er een stuk beter uit

  9. Grappig dat er (weer) zoveel negatieve reacties komen op een op zich prima product. Is het zo dat als je het zelf niet nodig hebt het maar meteen nutteloos is?

    Er komen niet voor niets zoveel accessoires uit voor de iPad en iPhones, dat is omdat er toch behoefte aan is.

    Maar goed, kennelijk hebben velen ook de behoefte om dingen af te branden omdat ze ze zelf niet nodig hebben!

    #Fire away# ! 😉

  10. Kijk even hier…. Kosten £59,00
    http://www.gearzap.com/ipad-folio-with-integrated-bluetooth-keyboard-black.html

    En ben het met de vorige spreker eens (Henri). Ik zit nu in het buitenland en maak daar een reisverslag van op mijn iPad. Het zou toch erg handig zijn als ik dan de beschikking had over deze alles-in-een oplossing.

  11. Wat mensen eigenlijk willen is een laptop met een goede touchscreen-bediening. Die tablet-PC’s hadden geen goede interface, maar als Apple nu met zo’n MacBook zou komen…

  12. @Joek:
    Als je zoiets koopt ben je zo slim dat je je iPad op twee manieren gebruikt.

  13. Inventief en er zal een markt voor zijn. Ik ben ook juist zo blij dat ik van m’n notebook af ben. Niet meer dat gezeul. (dus voor mij geen oplossing. Maar voor de tablet-twijfelaars misschien een uitkomst).

  14. waarom zit er eigenlijk een gaatje aan de bovenkant van de ipad in de hoes dan.. mss toch voor een camera in de volgende versies

  15. @iphoney:
    Ik denk dat dat gat er zit voor de lichtsensor van je iPad.

  16. Echt Super idee!
    Ik snap het alleen niet helemaal, ik koop een iPad omdat ik dat handiger vind dat mn laptop, waarom zou ik er dan weer een laptop van maken..

  17. Origineel geplaatst door Babette Gadellaa
    Echt Super idee!Ik snap het alleen niet helemaal, ik koop een iPad omdat ik dat handiger vind dat mn laptop, waarom zou ik er dan weer een laptop van maken..

    Het is op best wel handig voor als je in de trein zit en langere teksten wilt tikken zonder een laptop mee te moeten sleuren. Voor de echte langere teksten te typen onderweg is een real toetsenbord / laptop indeling toch een gevoelig voordeel.

    Ok je kan ook een Bluetooth toetsenbordje ofzo mee sleuren, maar dan heeft dit concept toch wel een aantal voordelen tov gebruiksgemak om mee te nemen in je aktetas.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.