Reacties voor: Maak een MacBook mini met de iPad mini mod toetsenbordcase

De iPad mini mod is een toetsenbordcase waarmee je van de iPad mini een MacBook mini maakt. De toetsenbordcase is gemaakt van aluminium en is licht van gewicht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Hey! Zo’n toetsenbord heb ik al bij de xenos vandaan voor €35,-. Doet het best goed. Dus niet echt een revolutionair idee. Het zou pas echt mooi worden als ze een scharnier mechanisme erin zouden verwerken. Een beetje een rip off.

  2. Origineel geplaatst door Carsten
    Het zou pas echt mooi worden als ze een scharnier mechanisme erin zouden verwerken.

    Je bedoelt dat je beter een mac book air had kunnen kopen?

  3. Dit lijkt me niets, de ipad mini koop JUIST omdat het zo portable is. Als je er een toetsenbord aanklikt wordt het minder portable. Had dan meteen een normale ipad gekocht.

    De ipad is meer geschikt voor consumptie dan voor productie, en voor de mini geldt dat helemaal.

  4. Ja zoiets ;-p hahaha oh, en nog iets. @Bas:

  5. Ik zag op eBay een toetsenbord die je dicht klapt met scharnier waarin je de ipad in zet zodat hij precies op een macbook lijkt….voor dezelfde prijs met verzendkosten!

  6. Origineel geplaatst door Bas
    Origineel geplaatst door CarstenHet zou pas echt mooi worden als ze een scharnier mechanisme erin zouden verwerken.Je bedoelt dat je beter een mac book air had kunnen kopen?

    Ja, een 7.8 inch Macbook Air.

    Oh wacht…

  7. hey ik heb een vraagje: ik zoek al een tijdje zoiets en deze lijkt mij zeer geschikt alleen ik weet niet of het veilig is als je hem koopt bijv dat ze je comp hacken of rekening leeg plunderen of niet versturen weet iemand of het echt echt veilig is?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.