Reacties voor: Lyrics tijdelijk door ontwikkelaar offline gehaald

De applicatie Lyrics is door de ontwikkelaars tijdelijk offline gehaald om het filter te verbeteren en om licentierechten te regelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik moet zeggen dat het Wired artikel toen ik het vannacht (zit nog altijd in New York) online zag komen met dubbele gevoelens ontving. Aan de ene kant is dergelijks publiciteit weer een leuke ervaring, er komt direct erg veel op je af. Aan de andere kant begrijp ik goed dat een aantal mensen dit negatief zullen ontvangen.

    Al voor het artikel verscheen waren we overigens in gesprek met de muziekindustrie. Feitelijk staat de pull los van de publiciteit van vandaag.

    De easter-egg was inderdaad al oud nieuws, en bij de meeste gebruikers bekend. Wired maakt het nieuws door er enigszins een andere draai aan te geven.

  2. Stelletje miereneukers daar bij apple , en dan te bedenken dat iedereen altijd op microsoft zat te kankeren waarvan je alles mag nou apple is 100x erger.

  3. Origineel geplaatst door softijs
    Stelletje miereneukers daar bij apple , en dan te bedenken dat iedereen altijd op microsoft zat te kankeren waarvan je alles mag nou apple is 100x erger.

    Wat heeft Apple dan gedaan?
    Helemaal niks,in dit geval.

  4. Jawel, ontwikkelaars worden erg gelimiteerd in hun applicaties. Ook in dit geval

  5. Origineel geplaatst door softijs
    Stelletje miereneukers daar bij apple , en dan te bedenken dat iedereen altijd op microsoft zat te kankeren waarvan je alles mag nou apple is 100x erger.

    Ergens heb je gelijk maar hier zit je er even naast, de gebruiker zelf heeft hem offline gehaald.

  6. @Jelle Dit moesten jullie helemaal niet doen. Een bewuste easter egg kan veel problemen voor jullie brengen. Een paar ontwikkelaars verpesten het voor alle andere… Aan iedereen die Apple de schuld geeft eventjes nog eens goed lezen wat in het artikel staat.

  7. Brengt dit niet nog meer publiciteit?

  8. @iBoss: Zoals bijvoorbeeld Arstechnica het voorstelde zouden nu review processen langer verlopen.
    Persoonlijk ben ik van mening dat het appstore review process flawed is. Apple heeft zich veel op de hals gehaald door politie agentje te spelen en te bepalen wat we wel en niet kunnen doen. Een store-wide rating op apps (op leeftijd o.i.d.) zou al dit gezeur meteen overbodig maken.

    Apple zal nu niet ineens “langer de tijd nemen om apps te reviewen” simpelweg omdat dergelijke dingen niet voorkomen kunnen worden door een klein beetje meer tijd te nemen.

  9. goede stunt
    ik wou die app al bijna kopen aleen omdat dat trucje er in zit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.