Reacties voor: Luxe iPhone 4 met diamantjes van Stuart Hughes

Juwelier Stuart Hughes doet weer van zich spreken met een iPhone, gemaakt van T-Rex-tanden en meteorieten, aangevuld met diamantjes.
Lees het complete artikel → Luxe iPhone 4 met diamantjes van Stuart Hughes
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 45 reacties

  1. leuk,
    misschien krijg ik zo’n ipad voor kerstmis.

  2. Tanden van een T-Rex van 65 miljoen jaar oud.. Geloof je het zelf??

    On topic: Nee, ik hou mn standaard iPhone 4 wel gewoon.. Van dat geld kan ik beter iets anders aanschaffen..

  3. waarom hebben over het algemeem mensen met veel geld totaal geen smaak???

  4. Het gaat hem puur om de dikkenekkerij..het uitzicht speelt toch geen rol dan! Vrouwen zijn als eksters: voor iets dat wat blinkt, zouden ze je oog uitpikken.

  5. Wat ik mij dan afvraag, zou die ook last hebben van dat ontvangstprobleem?

    @jelle: you must be a real charmer with ladies….

  6. Bling Bling

  7. Volgens mij ben je echt triest als je zoiets aanschaft. Zo van “ik kan dat kopen” dus ik ben bijzonder (triest dus!)

    Les is more !

  8. Hij is banger voor krassen op het goud! dan op het glas, alles ligt op kop!

  9. Wie geeft daar nu geld aan. Dan ben je ofwel heel dom, ofwel.. Ja je bent gewoon dom, ik kan geen andere mogelijkheid bedenken.

  10. @Puck84: Wat heeft dat er nou weer mee te maken? Alsof dit iets verandert. Trouwens, er is geen ontvangstprobleem bij ons. Nor in the UK.

  11. Moest ik kunnen kiezen tussen zo’n Iphone en een gewone zou ik snel de gewone nemen…

    En dan nog eens zo’n gewicht bij! Ik snap het nut niet, maarja…;p

  12. Voordat ik die Iphone en iPad zag dacht ik wtf heeft die gozer op zen gezicht? die heeft duidelijk een makeover op zen gezicht gehad en daarna op de iDevices toegepast.

  13. Origineel geplaatst door Reimzter
    @Puck84: Wat heeft dat er nou weer mee te maken? Alsof dit iets verandert. Trouwens, er is geen ontvangstprobleem bij ons. Nor in the UK.

    Nounou, ik vind de vraag anders heel valide hoor, de antenne is de rand, en deze meneer pleurt daar een lading diamantjes in.

    Dat heeft het ermee te maken.

  14. Toppunt van wansmaak!
    Zolang er malloten zijn die dit kopen, zullen er slimmeriken zijn die dit maken.
    Zegt meer over de rijken dan over de maker, die lacht zich helemaal suf.

  15. Doe mij maar dan voor £39,995 aan iPhones! :-p

  16. @Ard
    HahahaOok wansmaak is een manier om je te onderscheiden
    Grtz Pjamaman

  17. Ik koop wel een huis…

  18. @Ard Buijsen:

    Smaak is altijd discutabel. Ik vind het te gemakkelijk dat sommige mensen roepen dat mensen die meer geld uitgeven aan een custom made ontwerp dan aan een basis-versie dom zijn of geen smaak hebben. Dat zou betekenen dat mijn op maat gemaakte kleding ook het gevolg is van domheid en geen smaak. En dat dit niet geldt voor mensen die kleding bij H&M kopen. Maar dat mag dan ook gelden voor iPhone-bezitters die net zo goed een Nokia uit de 3000-serie kunnen kopen?

    Klasse en smaak zijn niet te koop. Maar roepen dat mensen geen smaak hebben of dom zijn omdat degene die het roept het geld (er) niet (voor over) heeft is in mijn optiek een gebrek aan empathie en een bredere visie. En dat is dan weer niet mijn smaak.

  19. Die op het plaatje vind ik anders best vet hoor. Alleen die diamantjes hoeven voor mij niet zo.

    En ik denk ook niet dat mensen hiervoor een hypotheek afsluiten. Als je niets anders meer met je geld hoeft te kopen, niets meer te investeren hebt, waarom niet dan?

    Begrijp me niet verkeerd, voor die vijf miljoen zou ik persoonlijk in zijn nek gaan zitten en de komende tien jaar als headset fungeren, maar als je het geld hebt…

  20. Nou je kan een heel betoog schrijven over smaak of geen smaak. Maar om tonnen uit te geven aan een hoedje om je telefoon te beschermen???
    Kom op dat is echt stupide! Dan heb je echt geen idee meer wat je met je geld moet doen. Geef het dan weg aan mensen die ervan moeten leven!!! Of stop het in een bedrijf of op de bank (geen slimme optie). Maar loop er alsjeblieft niet mee te pronken. Want als ik je tegen kom; dan stoot ik ‘per ongeluk’ tegen je aan zodat je mooie hoesje heel hard op de grond klettert!!

  21. @jalemari:

    Wat een vreemde reactie. Je voldoet volledig aan wat ik beschreef.

    Hoe goed ben jij voor de mensen om je heen? En in hoeverre zijn mensen niet gul die graag en veel geld uitgeven?

    Erg kortzichtig en bijna bizar amusant: dit is hetzelfde als mensen veroordelen (en aanstoten?) die hun geld uitgeven aan goedkope troep. Groei op.

  22. die iphone en ipod supreme zijn nog mooi, maar wanneer je diamanten er in gaat steken ga je er toch echt over.

  23. Origineel geplaatst door Hart
    Volgens mij ben je echt triest als je zoiets aanschaft. Zo van “ik kan dat kopen” dus ik ben bijzonder (triest dus!)Les is more !

    Nu, dat is wel érg weinig: less is more. 😉

    Maar triest? Triest is jezelf beperken omdat anderen dat van je verwachten. En dan heb ik het nog niet eens over het veroordelen van mensen die zichzelf niet beperken en eigen(!) verdiend geld uitgeven aan datgene dat zij willen. We kopen bijna allemaal luxe artikelen voor onszelf (en in mijn geval ook voor anderen) en de minder gefortuneerde doet dat aan iets minder dan een meer gefortuneerde.

  24. @Arthur Alexander Hofman-Klünder:

    Zou je mij dan een iPad kunnen geven :P!

    Haha geintje, maar dit hoesje is niet echt mijn smaak :(!

  25. @Arthur Alexander Hofman-Klünder:

    Die gouden iPad past mooi in m’n badkamer.

  26. Origineel geplaatst door Ard Buijsen
    waarom hebben over het algemeem mensen met veel geld totaal geen smaak???

    waarom kijk je niet verder dan dat je neus lang is?

  27. Hahaha! Bedankt voor de reacties, mannen!

    Ik vind deze verfraaiingen ook niet fraai, maar dat is dus een kwestie van smaak. Het ligt mij er ook iets te dik bovenop.

  28. Nou Nou mensen. Niet zo boos worden he?
    Iemand met een normale loontje zal dat natuurlijk niet halen he? Jullie zeuren over hoe lelijk het allemaal is enzo.
    Wat zou jij doen als je Zoveel geld hebt? Een simpele iphone 4 kopen zoals iedereen om je heen? Een abo’tje nemen? Even serieus nu. Als je de money hebt dan mag je kopen wat je zelf wilt. Als ik genoeg geld had dan zou ik ook zo’n ipadje kopen. Dan weet ik dat ik exclusief ben. En als ik zo denk betekent het niet dat ik dom ben!

    Dezelfde verhaal is het als je alle andere eigendommen erbij haalt. Iemand met veel geld heeft haal ook bijvoorbeeld niet 1 auto maar vult zijn garage!

    Dus DENK voordat je TYPT!

  29. Ik blijf liever gewoon mezelf met een originelen iPad en iPhone en wat de andere doen dat moeten ze zelf weten.
    Vraag me wel af wat er gebeurd als zo’n dure behangen met goud ipone of iPad de geest geeft.

  30. @Robin:

    @Kareltje Haha:

    Precies. Men is hier veel bezig met mensen die wél geld kunnen en willen besteden aan bepaalde artikelen. Het zou beter zijn om je daar minder bij stil te staan terwijl de veroordeelden verder gaan.

    En die auto’s… Wat moet ik anders met die ruimte? 😉

    DENKEN lijkt hier ook een luxe die men liever niet aanschaft. TYPEN is blijkbaar goedkoper.

  31. Ik heb hem gekocht… 3 nadelen, hij is wat aan de zware kant.. als de zon schijnt ontnemen de reflecterende diamanten al het zicht.. en het ontvangst laat te wensen over. Verder is best cool hoor 😉

  32. Ik vind zo’n gouden case wel heel mooi eigenlijk!

  33. Typisch. Het gaat een keer over goud en diamanten en prompt verschijnen er mensen met 4 namen…

  34. Origineel geplaatst door MickelTypisch. Het gaat een keer over goud en diamanten en prompt verschijnen er mensen met 4 namen…

    Haha scherp!

  35. Origineel geplaatst door Mickel
    Typisch. Het gaat een keer over goud en diamanten en prompt verschijnen er mensen met 4 namen…

    Typisch. Het gaat een keer over goud en diamanten en prompt verschijnen er mensen met vooroordelen.

    Of je je nu ‘Mickel’ of ‘Arthur Alexander Hofman-Klünder’ noemt, krijg je daar een gevoel bij?
    Of mag je met één naam wel reageren en met meer niet? Mag je wel iets zeggen over mensen die iets mooi vinden dat veel geld kost maar niet over mensen die alles dat buiten het bereik ligt afkraken? Want dat is dat er nu gebeurt.

    Ik vind de manier van reageren op nieuwsitems als deze (maar ook wanneer het om gratis of goedkope artikelen gaat) vaak onvoorstelbaar ondoordacht (en soms zelfs ronduit grof) gezien de reden waarom we hier allemaal komen: informatie over producten uit het segment hoogwaardiger (en dus duurdere) electronica: Apple.

    Dus of je nu naar de voedselbank of het restaurant gaat – en alles daar tussenin – zullen we elkaar allemaal respecteren en inhoudelijk op het onderwerp reageren en niet op elkaar?

  36. @Arthur Alexander Hofman-Klünder: Ik sluit me daar volledig bij aan. Zodra er in een artikel het woord ‘gratis’ of ‘duur’ voorkomt trekt dat reacties van mensen die op serieuze berichten niet reageren. Ik vind dat ook jammer.

  37. @Gonny van der Zwaag: Toch begrijp ik de reactie van AAHK (te lang om te onthouden 😉 niet. Vond juist de opmerking van Mickel leuk en gevat.

    Het al dan niet reageren op een artikel staat iedereen vrij. Als eenieder alleen serieuze (en dus over het algemeen saaie) reacties zo geven, dan wordt het lezen van artikelen en de wisselwerking daarop wel een stuk minder boeiend of leuk.

    Humor en gevatheid moet kunnen, mits niet ten koste van anderen (leedvermaak). En wie de schoen past… 😉

  38. @iNick:

    Is niet scherp. Is al de zoveelste keer en totaal niet relevant. Humor is inderdaad prima maar in dit geval is het herhaling en dus gericht. Raakt mij totaal niet maar haalt de focus weg bij het nieuwsbericht.

    Het gaat hier dan ook om de sfeer die er gecreëerd wordt en ik kan mij goed voorstellen dat die niet gewaardeerd wordt als je hard werkt aan een website als deze. Bovendien is de opmerking van Gonny niet enkel gerelateerd aan dit onderwerp of de pmerking aan mijn adres, noch zijn mijn reacties daarop gebaseerd. Dit onderwerp is slechts een klein voorbeeld.

    Verder ben ik het absoluut met je eens: humor is fijn maar serieus is niet per definitie saai.

    Enfin, als het gemiddelde niveau van de reacties op deze website ‘humor’ genoemd wordt verschillen wij daarover van mening. Ik vind vrij veel reacties afgunstig, bitter, zinloos, soms zelfs laag van niveau, veroordelend, infantiel en ook wel eens egocentrisch.

  39. Origineel geplaatst door Arthur Alexander Hofman-Klünder:
    Verder ben ik het absoluut met je eens: humor is fijn maar serieus is niet per definitie saai.

    Enfin, als het gemiddelde niveau van de reacties op deze website ‘humor’ genoemd wordt verschillen wij daarover van mening. Ik vind vrij veel reacties afgunstig, bitter, zinloos, soms zelfs laag van niveau, veroordelend, infantiel en ook wel eens egocentrisch.

    Nee serieus hoeft niet saai te zijn, maar neigt snel naar ‘te serieus’ en dat is wel saai.

    Tja feit is en blijft dat de gemiddelde reactant veilig achter zijn/haar toetsenbord zit weggekropen en daardoor het gevoel heeft onkwetsbaar en superieur te zijn en zich daardoor ongenuanceerd durft te uiten. In het dagelijks leven gewoon ‘onder de mensen’ blijft daar weinig van over. Dit is inherent aan het gemiddelde usenet gedrag. Vaak vrij direct, bot en egocentrisch. De reacties op fora en sites als deze zijn daar gewoon een afspiegeling van.

    Maar… dit geldt lang niet voor iedereen. En de reactie van Mickel vond ik wel grappig in dit verband. Ik wist niet van het bestaan van eerdere vergelijkbare reacties af dus vond het leuk gevonden.

    En ik gebruik niet vier namen als poster, simpelweg omdat dat lastig is voor medereactanten om te onthouden en/of naar te verwijzen. En wees eerlijk: als je een naam als de jouwe als poster gebruikt, dan geef je daarmee wel iets aan en roep je, in alle naïviteit misschien, daarmee ook wel een bepaald gevoel/beeld bij iemand op. Maar neemt niet weg dat je hierin uiteraard vrij bent om voor een dergelijk pseudoniem te kiezen.

  40. @iNick:

    Nu, dat vier-namen-probleem is opgelost met de antwoord-link.

    Maar je hebt absoluut gelijk. Natuurlijk roep je iets op met een gebruikersnaam maar daar primair op te reageren en daarmee de inhoud totaal ontwijken is clownesk en infantiel: een Leroy Omaira zou je toch ook niet veroordelen bij reageren op een bepaald artikel omdat de naam overduidelijk Antilliaans is?

    Natuurlijk roep je met een naam een bepaald gevoel op (in mijn geval niet uit naïviteit maar ter profilering en misschien zelfs wel trots).

    Enfin, ik herken je analyse van de grote groep mensen die inderdaad veilig onder pseudoniem primair en reactief te werk gaat. Maar daar onderscheid ik mij dan ook graag van. En dus met vier namen en gefundeerd.

    Maar voel je vrij mij Art-Lex te noemen. 😉

  41. Origineel geplaatst door Arthur Alexander Hofman-Klünder
    @iNick:Nu, dat vier-namen-probleem is opgelost met de antwoord-link.Maar je hebt absoluut gelijk. Natuurlijk roep je iets op met een gebruikersnaam maar daar primair op te reageren en daarmee de inhoud totaal ontwijken is clownesk en infantiel: een Leroy Omaira zou je toch ook niet veroordelen bij reageren op een bepaald artikel omdat de naam overduidelijk Antilliaans is?Natuurlijk roep je met een naam een bepaald gevoel op (in mijn geval niet uit naïviteit maar ter profilering en misschien zelfs wel trots).Enfin, ik herken je analyse van de grote groep mensen die inderdaad veilig onder pseudoniem primair en reactief te werk gaat. Maar daar onderscheid ik mij dan ook graag van. En dus met vier namen en gefundeerd.Maar voel je vrij mij Art-Lex te noemen.

    Ik krijg bij jou het gevoel dat je het laatste woord moet hebben. Je had ook ervoor kunnen kiezen omde menseen die in jou ogen negatief reageren te negeren en de focus terug te brengen naar het onderwerp, maar je ging ze allemaal in plaats daarvan woordelijk te lijf. Jammer hoor, maar ik ben het niet oneens met jou. Je betoog was in mijn ogen krachtiger geweest als je het bij 1 of 2 reacties had gelaten

  42. @Arthur Alexander Hofman-Klünder:
    Beste Art-Lex,

    Het is goed om trots te zijn op je roots, nothing to be shamed of!

    Maar… intussen gaat deze ‘discussie’ over alles behalve de creaties van Stuart Hughes. Dus laten we het hier maar bij laten 😉

    BTW: Ik zou me er niet voor schamen om zo’n gouden case om mijn iPhone te dragen. Heeft toch wel iets! 😉

  43. Fijn je te ontmoeten, overigens. Finally some sense… 😉

    Nu, ik zou mij er niet voor schamen maar goud doet het niet zo goed bij mij. En teveel schittering vind ik al snel ordinair. Dus subtiel is fijn.

    Ik zag laatst bij een (overigens prachtige) vrouw een witte iPhone met gouden rand. En dat was geen cover. Erg stijlvol. En typisch Gooisch. 😉

  44. @Bakflap: als jij dat geld er voor zou hebben zou je daar je hand niet voor om draaien 😉

  45. @Peper en zout:

    Daar heb je wel gelijk in, ik kan mij in dat opzicht ook reactief gedragen. Het laatste woord willen hebben kent ook enige waarheid maar dat is niet continue. Tegen onredelijkheid wil ik vaak sterk ageren.

    Ik was overigens weer teruggekeerd bij het onderwerp, goed hè? 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.