Reacties voor: LunaTik Pen: maker van iPod-horlogebandjes bedenkt nieuwe touchscreen-balpen

De LunaTik Pen is een nieuwe pen van Scott Wilson. Deze pen is vanaf 30 dollar te krijgen via Kickstarter en is geschikt voor touchscreens en voor papier.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Een rollerball-pen, is dat niet gewoon een doodgewone balpen?

  2. Zonder de schrijffunctie voor op papier ligt (voor het oog) dezelfde pen in de I Am Store van Apple in Arnhem. Vanmiddag nog in handen gehad en getwijfeld om het te kopen. €30 is toch wel wat veel geld voor iets wat ik maar af en toe zou gebruiken…

  3. Raar dat verzenden zo duur is.. Verzending vanuit Hongkong kost normaal maar rond de 5 euro voor zo’n klein pakje..

  4. Dan haal ik liever voor 19 euro de Kensington Virtuoso Stylus Pen bij de Mediamarkt…. Die doet het echt super op je iPad!! En de andere kant is gewoon een balpen.

  5. Wacom heeft zo’n pen toch? Daarmee kan je tekenen op papier, daarna via usb de tekening overzetten op de pc en er verder mee tekenen op je Wacom tekentablet.

  6. Origineel geplaatst door Jasper
    Raar dat verzenden zo duur is.. Verzending vanuit Hongkong kost normaal maar rond de 5 euro voor zo’n klein pakje..

    Dit komt niet uit Hongkong

    Origineel geplaatst door Ashcat
    Wacom heeft zo’n pen toch? Daarmee kan je tekenen op papier, daarna via usb de tekening overzetten op de pc en er verder mee tekenen op je Wacom tekentablet.

    Klopt. De Inkling. Me vriendin heeft er een en werkt erg goed.

  7. @Gonny van der Zwaag: De Inkling is juist wel een balpen. Welke digitaal je schrift registreert en dit omzet naar een formaat wat uit te lezen is op je mac.

    Zoek het maar eens op. Prachtig apparaat.

  8. Totdat je vergeet de pen in te doen en je lekker begint te krassen op je scherm.
    Tevens lijkt mij het ook wat vervelend dat je niet kunt schrijven met je hand liggend op het scherm, zoals wanneer je op papier bezig bent. Of is dit wel het geval?

  9. @Donstil: Maar daar zit geen balpen in. Er zijn al tientallen van die styluspennen, al ziet de Wacom er wel het meest uit als een normale pen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.