Reacties voor: Luna Display gaat de concurrentie met Apple’s Sidecar niet uit de weg

Het Luna Display gooit de handdoek nog niet in de ring nu Apple met een soortgelijke functie komt. Zij vinden dat hun eigen oplossing meer geschikt is voor de pro-gebruikers.

Reacties: 5 reacties

  1. Alleen SideCar heeft geen touch
    (omdat Apple niet wil weten hoe handig een touchMac is ?)

  2. Origineel geplaatst door Robbert
    Alleen SideCar heeft geen touch
    (omdat Apple niet wil weten hoe handig een touchMac is ?)

    Ik gebruik Duet vaak. Ze hebben touch support, maar gebruik dat eigenlijk nooit. Het is puur dat ik m’n iPad als extra scherm wil gebruiken op plekken waar ik geen extra scherm heb. Ik heb het willen bedienen via de iPad nooit gesnapt.

    De enige keer wanneer ik dat wil is bij mijn Raspberry Pi en dan werkt een remote desktop app prima.

  3. Origineel geplaatst door Robbert
    Alleen SideCar heeft geen touch
    (omdat Apple niet wil weten hoe handig een touchMac is ?)

    Niet?! Weer een gemiste kans van Apple… zucht.

  4. Voor Apple gebruikers is het top dat dit soort mooie functies geïntegreerd worden in iOS. Toch vind ik het voor de ontwikkelaars en/of startups ergens wel sneu. Als Apple jou idee goed vindt en besluit het te integreren in iOS is dat voor vele het doodvonnis. Hoe goed je app ook is. Natuurlijk zegt Luna nu de concurrentie aan te gaan, maar het gaat ze sowieso klanten kosten. De vraag is of dat uiteindelijk genoeg is om te blijven bestaan… Dan kan je misschien nog maar beter overgenomen worden door Apple, dan heb je in ieder geval nog iets.

  5. De Luna display bevalt me uitstekend. Zowel via WiFi als bedraad. Nog maar even afwachten of Sidecar dat kwaliteitsniveau weet te halen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.