Reacties voor: Lumino City: prachtig handgemaakt avontuur als geen ander

Lumino City is een prachtige, met de hand gemaakte game voor iOS en tvOS. Los puzzels op en kijk je ogen uit in dit unieke avontuur in de App Store.
Lars Paymans -

Reacties: 9 reacties

  1. Weer zo’n mooi, maar peperduur spel dat je binnen een uur uitspeelt. En ook nog 2GB in beslag neemt! Dank je de koekoek

  2. @Kees: €4,99 peperduur? Ik koop liever een mooi en leuk spel dan die verschrikkelijke freemium games. Ik heb dit spel op de Mac gekocht en het is erg mooi gemaakt.

  3. Nog zo’n super mooie game is Machinarium. Is er al even en kost ook 4,99. Zeer de moeite waard. De sfeer en graphics zijn erg mooi.

  4. Peperduur? Twee drankjes op cafe zijn duurder. Software development is ongelofelijk moeilijk, tijds- en arbeidsintensief en vereist een engelengeduld. Ik denk niet dat 4,99 euro voor een spel dat je 10-uur kan spelen peperduur is.

    Eigenlijk zouden alle goede, kwaliteitsvolle apps best wat duurder mogen worden. Dan zal het aanbod alleen maar toenemen.

  5. En de kwaliteit. Heel het freemium gedoe mogen ze in hun * steken.

  6. Heb het spel gekocht,maar blijf in het eerste veld hangen. Nadat ik de stok heb gepakt, krijg ik alleen de optie om nog in de tas te kijken. Die melding blijft terugkomen ook al heb ik al 5x die stok vastgehouden. Ik kan gewoon niks meer bewegen. Help

  7. Bijzonder mooi spel die je echt niet in een paar uur uit speelt. €4,99 is meer dan de moeite waard.
    En idd die fremium games komen me de strot uit. Dit is overduidelijk een game waaruit de liefde en aandacht van de makers blijkt en niet uit is op je geld of data. Thumbs up!

  8. Inderdaad 4,99 voor 10 uur prachtig vermaak en nog lopen de echte Nederlanders erover te miepen. Speel fijn je zielloze gratis games vol met reclame en in app aankopen:) Wat een mentaliteit..

  9. Prachtig spel zo te zien.

    Dit keer maar gekozen om de Mac versie te kopen. Die is nl. maar 825MB 🙂 rara…. En dan heb je tenminste plezier van het grotere scherm.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.