Reacties voor: Luma tovert je iPhone om in een schattig klein nachtlampje

Met de Luma Lamp maak je van je iPhone-flitser een klein nachtlampje, dat je kunt gebruiken om 's avonds nog even wat te lezen in bed.
Lars Paymans -

Reacties: 5 reacties

  1. Geinig, al vraag ik me af hoe lang je flash nog zal meegaan als je hem dagelijks een uurtje of 2 zou gebruiken.

  2. @jonathan: Vermits je flash een led lampje is zou ik me daar geen zorgen over maken. Deze gaan aardig lang mee en je zal vermoedelijk je iphone al lang vernieuwd hebben alvorens die LED stuk gaat.

  3. Het verblindende licht uit de lamp is echter minder geschikt voor sfeerverlichting, of als je voor het slapen gaan nog een boek wilt lezen.

    Als je voor het slapen gaan wilt lezen en je hebt je iPhone bij je kun je beter een e-book òp de iPhone lezen. Een beetje e-book reader app heeft ook wel instellingen om het blauwe licht te filteren en/of een nachtmodus.

    En een ledflitser voor sfeerverlichting? Heeft wel een heel hoge ‘paard achter de wagen’ gehalte… Dan kun je beter een sfeervolle foto of diashow op je scherm de ruimte laten verlichten. Je scherm geeft van nature al meer diffuus licht, en foto’s geven eindeloos veel meer keuze voor de sfeer die je zoekt dan één stukje plastic kitsch.

  4. Hmm … lijkt me vooral een manier om je batterij snel leeg te krijgen 😋

  5. Ik denk niet dat het ledlampje van je iPhone veel stroom kost. (Zijn daar cijfers van bekend?!). Daar komt bij dat je iPhone in de slaapkamer wel aan de lightning-lijn zal liggen. Dus leeg zal je batterij niet lopen. Kitscherig dingetje, maar grappig!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.