Reacties voor: Lulu gaat boeken via de iBookstore verkopen

Lulu is nu officiële leverancier voor iBooks, de boekwinkel van Apple. Lulu houdt 20% van de omzet, waarbij de boeken in ePub-formaat worden aangeboden.
Lees het complete artikel → Lulu gaat boeken via de iBookstore verkopen

Reacties: 6 reacties

  1. hoop wel dat ze een kwaliteit controle houden over de geüploade boeken

  2. een simpele berekening geeft dus weer dat je van je boek van bijvoorbeeld 10 euro al zo ff 4,4 euro moet afstaan aan apple en lulu. vind ik wel veel, het is alsof je een Agent hebt die werkt op een basis van 44 procent van de winst maar verder dan je boek publiceren niks doet…

  3. Als kleine zelfstandige ben ik hier heel blij mee! Het geeft me de mogelijkheid om relatief eenvoudig zelf boeken over m’n vakgebied uit te brengen en die ook op de iPad te distribueren.

    Het vergroot voor mij de aantrekkelijkheid van Lulu. Slim dat ze dit aanbieden.

  4. Schrijf een boek in word. Bewaar je docje als htm document. Download Calibre (gratis: http://calibre-ebook.com). En zet je bestand om naar het epub formaat. Werkt perefect, heb je geen Lulu of Lala voor nodig hoor.

  5. @Dick: zo krijg je een boek wel op je EIGEN iPad, maar zo heb je het nog niet gepubliceerd in de iBook-store, zodat ook anderen het kunnen zien. En daar kun je nou juist Lulu voor gebruiken. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.