Reacties voor: Luister naar legendarische concertopnames met Concert Vault

Concert Vault is een gratis applicatie in de App Store waarmee je naar legendarische concertopnamen van rockartiesten kunt luisteren. De applicatie bevat 40 jaar concerthistorie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Dit lijkt me prachtig… als ik de AppStore kon bereiken… Druk wegens FW2.2, schat ik in.

  2. VET!

  3. Cool! Foto’s van de artiest zijn weliswaar niet altijd uit de juiste periode, maar er staan een paar leuke concerten op van mijn favo artiest (weliswaar al in mijn bezit als bootleg, maar leuk voor onderweg als je ze niet op je Iphone hebt staan)

  4. Hopelijk wordt het steeds groter..zoals Prince kun je bijvoorbeeld niet vinden, niet dat ik daar zo’n fan van ben, maar wou het ff laten horen aan een prince fan, maar daar stond bijvoorbeeld dus nog niks van op.

  5. Als het over een stream kan openen kan je dit ook onder Quicktime op de Mac! Iemand een idee hoe we die URL’s kunnen achterhalen. Dan kan ik mijn vader blij maken met wat oude muziek van zijn jeugd! 😛

  6. Origineel geplaatst door Martijn
    Als het over een stream kan openen kan je dit ook onder Quicktime op de Mac! Iemand een idee hoe we die URL’s kunnen achterhalen. Dan kan ik mijn vader blij maken met wat oude muziek van zijn jeugd! 😛

    Euhm: gewoon door naar de in het artikel genoemde site te gaan?

  7. @JP.

    Waarom dan de volgende geciteerde tekst?

    “Daarnaast zijn er nog veel meer verbeteringen aangetroffen:

    * App Store-links werken nu ook in Mobile Safari;”

  8. Nee, heeft niks met de drukte te maken. Dan worden we eerst naar de App Store verwezen, om daar dan een ladend venstertje te zien..

    Jammer genoeg werken de nieuwe links idd niet op de iPhone.. he-he-he-loas..

  9. Geweldige app! Echt super!

  10. Man o man, wat een tof programma, goeie interface, fraaie database met concerten. Ik ben blij.

  11. Prachtig. Misschien straks ook video?

  12. alleen jammer dat de searchfunctie het af laat weten !!

  13. erg fijne app!!! Bespeur één nadeeltje: ik krijg het niet aan de praat als ik wil luisteren op mijn dock. Headphones geen probleem maar via dock neemt ie het niet aan. Doe ik iets fout? Nog mensen bij wie dit niet lukt?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.