Reacties voor: Losse iPhone in Frankrijk: 649 euro

De Franse iPhone is vanavond vanaf 18:30 uur verkrijgbaar. De prijs voor een los toestel zonder simlock blijkt mee te vallen: slechts 649 euro, toch mooi 350 euro goedkoper dan de simlockvrije Duitse iPhone. Vanaf 29 november is de iPhone overal in Frankrijk te koop.
Lees het complete artikel → Losse iPhone in Frankrijk: 649 euro
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Hebben wij eigenlijk ook de mogelijkheid er eentje in Frankrijk aan te schaffen, of moet je je weer kunnen legitimeren?

  2. Je hebt dus alsnog een verplicht abbonnement.. en dat je hem dan simlock vrij kan laten maken, daar hebben niet zoveel mensen wat aan.. dat abbo heb je dan toch al..

  3. Even vermelden dat al wie hem bv vanavond in frankrijk gaat kopen simlockvrij aan 649€ ook nog 100€ mag opleggen om hem te kunnen gebruiken met eender welk nederlands of belgisch netwerk!

    Na 6 maanden vervalt die 100 € en kost het 649 € voor een simlock vrije iphone…

  4. 6 maanden na aankoop kan je hem gratis unlocken, niet echt interesant voor prepaid denk ik.
    Die extra 100 zal iedereen toch wel betalen, en visueel voice mail kan je dan ook meteen vergeten.

  5. Leuk he, die Euro?! ….was het niet zo dat die munt ook de prijzen gelijk moest leggen…een brood of pak melk moet overal hetzelfde kosten….zo ook de iPhone hahahaha! Och, klein verschil.
    Een fatsoenlijke prijs, zeker niet te duur.

  6. Ben in nu de enige die me afvraagt hoe die simlock vrije toestellen geleverd worden?

    Gewoon unlocked met anysim? Retail uit de store, dat ken ik me haas niet voorstellen… Apple weet nu toch dat ze hier geen koppelverkoop van de grond krijgen.. Dus waarom niet een os x mobile versie zonder activatie/lock?

    Iemand miss hier wat meer info over?

    Grz Kenny

  7. ok! Dat klinkt ook een stuk logischer!

    Achja zolang het dev team doorwerkt zitten wij zoiezo goed.

    Btw: die minority report style demo is echt geweldig zo moeten we door fotos kunnen browsen:)

    Gr kenny

  8. Ben ik de enige die kan lezen……
    Een simlockvrije toestel kost 649 eurie en voor een gelockte toestel met abo betaal je 399 eurie. De 100 eurie die je moet betalen om te unlocken geldt alleen voor toestellen met een abo en niet de losse toestellen.

    ” De abonnementen gelden voor 2 jaar. De Franse koper kan na een halfjaar de simlock laten verwijderen, maar zit dan natuurlijk nog wel aan het abonnement vast.”

  9. Lezen is moeilijk hoor 😉

  10. de prijs valt idd al beter mee, frankrijk is bij de deur dus dat is ook al meegenomen. Zit hier dan standaard een nederlands of engels menu in?? Ik ben al een tijdje aan het twijfelen om hem te kopen maar het is toch altijd handiger dat alles officieel verloopt.

  11. Er zal standaard vast geen nederlands menu inzitten… Engels ok, zal je kunnen kiezen als optie.
    Fransen zijn net als duitsers…. ze spreken over het algemeen maar 1 taal!

  12. moet je nu 649 euro betalen voor een losse iphone zonder abo
    of nog 100 euro bijbetalen??

  13. Koop dus geen iPhone in Frankrijk! Ik heb me laten vangen en kan die nu niet werkend krijgen.

    Het verhaal :
    Je koopt dus een iPhone (unblocked) in Frankrijk, waar ze mij zeggen dat ik gewoon nog eens moet bellen naar een Orange-nummer om hem dan (voor 100€) volledig werkend te krijgen met alle sim-kaarten.
    Wat blijkt nu, dat ze in Orange France van geen toeten en blazen weten! Ze geven mij elke keer een ander verhaal als ik bel en blijkbaar moet ik die 100€ eerst opladen op een Orange-sim (wat alleen in Franrijk kan!!!) en dan bellen om die te unlocken, waarna ze die 100€ daarvan af trekken. Dan gaan ze binnen de 48u codes opsturen waarmee ik dan te iPhone volledig unlocked kan zetten. Het zotte is, dat ze ook die codes alleen maar naar een Frans adres willen sturen! De vuile franse opleggers!

    Ik zal dus nog een paar keer naar Frankrijk mogen rijden om daar alles recht te zetten, pfff.

  14. Quote:

    Na 24-48 uur moet je synchroniseren met iTunes waarna deze de unieke combinatie herkent en de activatie zal goedkeuren.

    Betekent dit dat itunes altijd je IMEI naar apple verzend?

  15. Ik lees op de Franse Orange/Apple site 3 getallen 399€, 549€ en 649€… 399€ met “iPhone-abo” van Orange en 549€ met ander abo van Orange. En inderdaad na 6 maanden mag je je contract verbreken mits betaling van anuleringskosten van 100€. En je hebt dan een simlockvrije iPhone.

    649€ is een losse toestel voor eender welke provider. Dus die moet uit de verpakking toch al simlockvrij zijn?

    Dat iTunes verhaal en 100€ extra lijken me niet echt koosjer… Je moet toch geen contract anuleren dus geen anuleringskosten betalen?

  16. Volgens Orange moet je die 100€ opladen op hun Mobicarte (soort prepaid) waarna ze dit ervan af trekken als betaling om het toestel simlockvrij te maken. Maar dan nog een code opsturen, ik begrijp het allemaal niet meer … wat met iTunes??!!

  17. Zoals ik het vertaan heb betaal je 399€ voor een iPhone met simlock en kies je 1 van de abo’s ofwel kies je een simlock vrije die 649€ kost waarbij je je IMEI nummer geeft. Dit wordt samen met je SN van jouw iPhone door gegeven aan Apple, na ten laatste 48 uur kun je door te sync’en met iTunes je iPhone in dienst nemen. Die 100€ is enkel voor mensen die een iPhone hebben gekocht met abo toch simlock vrij te maken en dit kan pas 6 maanden later.

    Zijn er er mensen die hem reeds gekocht hebben in Frankrijk en die dezelfde problemen hebben als Fever?

  18. Mijn vriendin heeft me een iPhone zonder abo gekocht in Frankrijk voor 549€. Blijkbaar hebben ze haar in de shop verteld dat hij simlock vrij kon gemaakt worden voor 100€. De manier waarop dit zou gebeuren, heeft ze echter niet gevraagd omdat ze dacht dat ik hem via dev team kon unlocken wat (nog) niet het geval is.. Ik ben dan ook benieuwd naar de ervaringen van anderen.

  19. 549€ ? Nu kan ik niet meer volgen…. Was het niet 649€ ?

  20. Op het afschrift staat toch duidelijk 549€ hoor! Die man zei wel dat het om een promotie ging: “659€ -100€”. Ik vermoed dat ze het bij Orange zelf niet meer goed weten als ik de uiteenlopende reacties op diverse forums lees. Ik wacht nog altijd op de eerste ervaringen omtrent de procedure om de franse iPhone simlockvrij te maken.

  21. welke franse shop was het aub?

  22. In de Orange shop in Strasbourg

  23. Ben net eens to in Roncq gereden. De iPhone kun je dus inderdaad zonder abonement verkrijgen maar toch werkt hij enkel met orange, binnen zes maanden kun je hem voor 100€ sim lock vrij maken. Mijn vorige post klopt dus niet.

  24. Nee, je kan een ipod kopen. 649€ zonder abbo

    Dan moet je naar orange klantendienst bellen vannuit frankrijk. Deze geven je een nummer.

    Deze nummer dient u in te geven op een website met een geldig frans rekening nummer.

    Na 4-6 uur dan actief in frankrijk zal de iphone zichzelf in orde stellen om met elke simkaart te kunnen gebruiken.

    groeten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.